Bulvár-celeb

2022.11.27. 09:01

Elárulta a magyar multimilliárdos, milyen nehézségekkel kell szembenéznie

Az ország 37. leggazdagabb embere elmondta, milyen nehézségekkel jár a gyereknevelés egy multimilliárdos számára és, hogy milyen terhet jelent ez maguknak a gyerekeknek.

Fotó: TV2

Jákob Zoltán gyerekei egyáltalán nem szeretnének kilógni a sorból, csak mert édesapjuknak hatalmas vagyona van és Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója - írja a Tények.

Kisebbik lánya például nem engedi, hogy mikor apja megy érte az iskolába, az épület előtt álljon meg Ferrarijával, ezért sokszor inkább több sarokkal arrébb parkol a milliárdos.

Bár a gyerekek édesanyjával már nincs együtt Jákob Zoltán, úgy gondolja, a nő nagyon jól neveli a 12 és 15 éves lányait, akik egyáltalán nem igénylik egy bevásárlás alkalmával a drága dolgokat, és nem is szeretik, ha apjuk elhalmozza őket mindenféle ajándékokkal.

Fia is igyekszik egy lenni a többi alkalmazott közül a családi vállalkozásban, normál fizetésért dolgozik, illetve végigjárja a ranglétrát a cégen belül.

Az üzletember egyáltalán nem szereti a gazdag szót, még magára sem használja, ugyanis gyerekkorában a nagyon távoli, sznob embereket illették ezzel a szóval, ő pedig a legkevésbé sem tartja magát ilyennek.

„Ha nagyon kérdezik, akkor milliárdos vagy multimilliárdos” – felelte a fogas kérdésre, hogy minek tartja saját magát Jákob Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában