Bulvár-celeb

2022.11.02. 13:22

Drámai vallomás: Gáspár Bea mesélt férje ijesztő rohamairól

Régóta tudni, hogy Gáspár Győző nagyon súlyos pánikbetegséggel küzd, erről most a felesége is beszélt.

Forrás: Instagram

Az Ázsia Expressz néhány nappal ezelőtti adásában Gáspár Győző az egyik feladat teljesítése közben lett rosszul. A kamerák rögzítették, ahogy falfehér lett, majd levegőért kapkodott, erős pánikrohama volt. Gáspár Bea azonnal tudta, hogy a férjének rá van szüksége, neki ebben már komoly gyakorlata van.

„Amikor Ázsiában annál a bizonyos feladatnál láttam, hogy Győző rohamot kap, automatikusan bekapcsolt nálam a már megszokott gyakorlat. Persze tudom, hogy mindenkinél más és más módszer válik be, de tény, hogy én magam már rengeteget kipróbáltam ezek közül, és tapasztalatból tudom, melyek azok, amik hatásosak lehetnek. Az első és legfontosabb a jelenlét. Tudatosítom Győzőben, hogy nincs egyedül és gyakorlatilag folyamatosan igyekszem magamra irányítani a figyelmét, ha ez sikerül, akkor elterelődnek a gondolatai és egészen hamar vissza tudom őt hozni a valóságba.

 

Folyamatosan igyekszem tudatosítani benne, hogy nincs veszélyben és nem fog meghalni. 

 

Ami nálunk még bevált, az a folyamatos érintés. Győzőnek a kezét kell fogni, és ettől egy idő után csillapodnak a rohamai” – mondta Gáspár Bea.

Bea nagyon megrémült, amikor sok évvel ezelőtt először jelentkeztek Győzőn a tünetek.

„Persze hogy először én is halálra rémültem. Többször is orvosért telefonáltam, de ma már erre csak nagyon ritkán van szükség, hiszen Győzőnek vannak gyógyszerei, amelyek hamar segítenek. Ennek ellenére ez a családtagok számára is nagy teher” 

– tette hozzá a Ripostnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában