Bulvár-celeb

2022.10.18. 05:50

Teljesült Komár László végakarata

Komár László özvegye, Erzsébet és közös kislányuk, Karolina vasárnap este sikeresen átvették azokat a mikrokazettákat, amelyeken a legendás zenész lányának célozta utolsó szavait. Vajon fény derül-e valaha, mit üzent a lányának?

Forrás: LifeTV

Hatvanhét éves korában, 2012 októberében elhunyt a legenda: Komár László. Az énekes legutolsó, legnagyobb szerelme, Krisztina karjaiban hunyta le örökre a szemét, miután hosszú betegség után legyőzte őt a gyógyíthatatlan kór. Már tíz éve annak, hogy nincs köztünk, alakját mégis a mai napig titkok övezik. Nem sok sztár képes tíz évvel a halála után is ilyen erővel hatni a jelenre. Komár Lászlónak ez sikerült, és azok után, hogy élete is izgalmakban bővelkedett, 

halálával sem zárta le a rejtélyek sorát: kislányára ugyanis, aki halálakor még csupán nyolcéves volt, rejtélyes örökséget hagyott, melyet Karolina keresztapjára, Stark Ferencre bízott örökül. Pontosabban tíz hosszú évig kellett őriznie az egyenként 80 perces kazettákat a régi barátnak.

A sírból szóló üzenet

Halála előtt, tíz éve Komár felkereste legjobb barátját, és bizalmasan átadta a pukkanós zacskóban elrejtett kazettákat, továbbá mellékelt hozzá egy diktafont is, hogy Karolina meg tudja hallgatni a hangszalagot.

– Februárban Laci már biztosan tudta, hogy meg fog halni, ezért megkért, hogy őrizzem meg a kazettákat Karolina 18. születésnapjáig – mesélte lapunknak Stark Ferenc tavaly. Komár még abban az évben elhunyt, és a hordozók tartalma ismeretlen, mindmáig titok övezi, hogy a hanganyag örökséget rejt, vagy talán valamiféle utolsó, a sírból szóló személyes üzenetet imádott lányának – írja a Bors.

Fotós: családi archív / Forrás: Bors

Közös célok

A Bors tavaly járt utána először, hogy mi lehet a sorsa a kazettáknak napjaikban. Pár hónapja Ferenc helyett, aki tavasszal hirtelen hunyt el, fiai gondozták a rejtélyes felvétel sorsát, miután tartani szerették volna édesapjuk végakaratához magukat. Stark fiai egy vidéki házban őrizték a titkos csomagot – derítette ki a Bors újságírója, és kérdéses volt, hogyan kerül a kislányhoz az öröksége. A lap akkor megkérdezte Erzsébetet, aki Karolinát féltvén, nem szeretett volna nyilatkozni az ügyben, de annyit elmondott, hogy át szeretnék venni a zacskót, de még nem tudják, mikor. 

Teljesült a végakarat

A Bors nemrég megtalálta Stark Ferenc fiait, akik végül teljesítették édesapjuk és Komár László végakaratát is. Hétfőn jött a hír, hogy az átadás sikeresen megtörtént: 

Az átadást a nyilvánosság teljes kizárásával szerette volna mindkét fél megejteni, Stark Ferenc fiatalabbik fia azonban annyit elárult lapunknak, hogy váratlanul jelentek meg anya és lánya a házuknál.

– Váltottunk néhány szót, majd gyorsan megtörtént az átadás-átvétel. Karolina is jelen volt az eseményen, és édesanyjával együtt, még a helyszínen kibontották a csomagot – foglalta össze röviden a történteket Stark Ferenc fia, aki ennél többet nem akart nyilatkozni. Úgy tűnik tehát, hogy Komár végakarata célba ért azzal, hogy imádott lányánál vannak a kazetták. Azonban 

elképzelhető, hogy az, amit a hangszalagok tartalmaznak, sohasem kerül nyilvánosságra, hiszen Erzsébet nem szeretné sem lányát, sem önmagát kitenni a nyilvánosságnak, így feltehetőleg csendben, családi körben hallgatták meg a kazettákat. 

Annyi bizonyos azonban, hogy Karolina most hallja édesapja hangját utoljára, és ezzel felszakadhatnak kislánykora talán már ködös vagy elfedett emlékei. Nem tudni, hallhatunk-e még a kazettákról, vagy megmaradnak Komár László utolsó szavai az örök titok homályában...

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában