Bulvár-celeb

2022.10.28. 21:37

Már a harmadik gyermekét tervezte Csutival Kulcsár Edina

„Volt szó harmadik gyerekről” – vallotta be Kulcsár Edina exférje, Csuti.

Fotó: Bánkúti Sándor

Szabó András, azaz Csuti beengedte a pelenka.hu kameráját az otthonába, ahol őszintén mesélt az apasággal kapcsolatos érzéseiről, valamint Kulcsár Edinával közös gyermekeiről. A 4 éves Medi és a 2 éves Nina átlagosan heti 2-3 napot tölt az édesapjuknál. Csuti bevallotta, amikor a gyerekek nincsenek nála, akkor is gyakran bemegy a szobájukba.

Nem azt mondom, hogy olyan, mintha itt lennének, de az egésznek van egy olyan esti illata. Párnákba szoktam még így beleszippantgatni, amin alszanak. Van, hogy a takarójukat is átviszem az én hálószobámba, és azzal takarózom be

– vallotta be Csuti.

A műsort egyébként a játszószobában forgatták. Amikor Csutinál rákérdeztek, anno terveztek-e harmadik gyermeket vagy inkább úgy voltak vele, ha majd Medi vagy Nina lesznek nagyobbak, akkor egyikük be tud költözni a játszószobába.

Volt szó harmadik gyerekről is, de inkább már az volt a terv, hogy nyilván eljön majd az az idő, amikor a fiú és lány nem akar majd együtt aludni

– mondta Csuti a Bors szemléje szerint.

Hozzátette, Medi és Nina most egy szobában alszanak.


 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában