Bulvár-celeb

2022.10.23. 22:22

Kétmillió forintot gyűjtöttek rászorulóknak a pesti éjszakában bulizók

Rejtélyes jótevő gyűjtött pénzt az éjszakában: 60. születésnapját ünnepelte egy budapesti férfi, akinek a partiján hazai sztárok is adakoztak.

Fotó: KOVACS P. ATTILA

A férfi nem kért ajándékot. A befolyt kétmillió forintot a Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért által képviselt, transzplantált gyerekeket nevelő, rászoruló családok kapják.

Az este vendége volt többek között Ganxsta Zolee, Harsányi Levente, Mészöly Géza válogatott labdarúgó, Tóth Timi válogatott kézilabdázó, Rábaközy Andrea modell és Charlotte Clavier egykori R-Go-gida is.

Mészöly Géza a feleségével érkezett.
Fotó: Kovács P. Attila

Az ünnepelt névtelenül segít, nem szeretné felfedni a személyét. Célja, hogy hagyományt teremtsen a különleges szülinapi bulival. Lapunk egyedüliként jutott be a partira, és megszólaltatta őt:

– Célom volt, hogy a barátaimat — akik évtizedek óta nem látták egymást – összehozzam. És hogy segítsünk a rászorulóknak. Mindenkit buzdítok, hogy felesleges ajándékok helyett szervezzen ilyen gyűjtést a születésnapján  

– mondta a jótékonykodó ünnepelt.

Harsányi Levente is fontosnak érezte, hogy részt vegyen a jótékonysági szülinapon.
Fotó: Kovács P. Attila


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában