Bulvár-celeb

2022.10.26. 14:09

Kegyetlenül nekiestek a kommentelők Horváth Évának

A modell nemrég egy olyan videót közölt Instagramján, ahol a kisfiaival robogóznak. Sok rajongója nem nézte jó szemmel, sőt veszélyesnek ítélte az időtöltést.

Forrás: Bors

Nemrég tett közzé egy videót Horváth Éva, melyen két gyerekével egy robogón ülve látható. A kétgyerekes édesanya menet közben rögzítette a felvételt, melyen látható, hogy nagyobbik fián, Kristófon van bukósisak, de a kis Alex nem visel semmilyen védőfelszerelést – írja a Bors.

A volt szépségkirálynő követői, közülük sokan édesanyák, keményen bírálják Horváth Évát a videón látottak miatt, az egykori modell pedig nem győzött magyarázkodni. Végül Horváth megelégelte a kritikákat és nyilvános vitába keveredett a követőivel.

„Na jó, annyi okoskodó ember van itt, hogy csak na! Ez Bali, nem Magyarország! Mindenki így viszi a gyerekeket, sőt a nagyobbra sem tesznek sisakot! A kicsire pedig nincs ez a méret! Sőt, elárulok valamit, gyerekülés sincs az autókban. 

Nekünk azért van, mert otthonról hoztam!!! Gyertek ki okoskodók, aztán majd utána írjatok, ne a kanapéról” – próbálta kimagyarázni a veszélyes helyzetet a közösségi oldalán.

Horváth ezzel sem győzte meg az őt bírálókat, több hozzászólóval is összeveszett.

„Azért egy AKÁRMILYEN sisakot adj már a picire! Olyan hamar megvan a baj...” – jött a válasz Horváth Éva gyenge magyarázatára.

„Azért két mérettel nagyobbat nem adnék rá, mert elnyomja a gerincét” 

– folytatta Horváth Éva a vitatkozást.

„Nem azt írtam, hogy akármekkorát adj rá, hanem akármilyet... biciklis sisak, deszkás sisak – az én kisebbik fiamra is van, pedig fiatalabb, mint a Te kicsi fiad! Bármelyik többet ér a semminél” 

– érkezett a reakció az egyik kommentelőtől, akivel eldurvult közöttük a szóváltás.

Sokan ezt a véleményt osztották a volt szépségkirálynőével szemben, hiszen ahogy többen is érveltek, bárhol el lehet esni és történhet nagy baj.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában