Bulvár-celeb

2022.10.20. 06:00

„Egyedül szültem egy vadidegen országban” – Szegedi Fecsó kedvese magára maradt a nehéz órákban

Fecsó és Bea első közös gyereke a vártnál korábban érkezett, az édesanya pedig elmesélte, milyen izgalmakban volt része a szülés előtt.

Forrás: Instagram

Amint az orvosa megtudta, hogy Bea várandós, azonnal veszélyeztetett terhesnek nyilvánították a tavalyi vetélése miatt. Emellett azt javasolták, programozott császármetszéssel hozza világra a kisfiát, aki Amerikában látta meg a napvilágot – írja az Origo.

„Megvolt az időpont, azt terveztük, hogy október 18-án, kedden reggel bemegyünk a kórházba, szépen mindent előkészítenek és megszületik a kicsi. 

Na de nem ez történt. Péntek este furán éreztem magam, nem igazán tudtam aludni sem, mert folyton kijártam a mosdóba. Amikor szombat reggel felkeltem, észrevettem, hogy vérzek. Bementünk a kórházba, megvizsgáltak, kétujjnyira voltam tágulva, de mondták, hogy ez nem olyan sürgős, menjek haza nyugodtan.


Ráadásul szombaton nem is volt bent a dokim” – kezdte a Borsnak Bea, aki nyugodt szívvel hazament, részben azért is, mert nem voltak összehúzódásai.

 

„Aznap este nyolc óra körül, amikor lefeküdtem aludni, elkezdett erőteljesen rugdosni a gyerek a hasamban. Egyszer csak abbamaradt a rugdosás és jöttek a fájások. 

A kisfiam, Medi mellettem aludt, Fecsó kint volt a nappaliban, én pedig nem voltam benne biztos, hogy szóljak-e neki. Egyre erősödtek az összehúzódások, tíz óra körül már négypercenként jöttek. 

Nem bírtam tovább, olyan fájásaim voltak, hogy nem igazán voltam már képben, szóltam Fecsónak, hogy azonnal menjünk be a kórházba!” – folytatta, s hozzátette, nem várt fordulatot vettek az események, hiszen most Amerikában vannak és nincsen segítségük.

„Medi velünk volt hétvégén, és úgymond senkink nincs itt kint. Egy barátunk vigyázott volna rá kedden, de mi szombaton éjfél körül értünk be a kórházba. 

Medit persze nem engedték fel a szülőszobára, Fecsó vigyázott rá, úgyhogy egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban. Nagyon kemény volt! Felvittek tolókocsiban, tíz ember ugrált körülöttem, mindent mondtak, írtak, kérdeztek, aztán hívták a dokimat és megcsászároztak. Egy óra alatt lezajlott az egész, komplikációk nélkül, viszont Fecsó otthon volt a gyerekkel, így szegénykém lemaradt a szülésről. 

Az egyik ápoló mondta, hogy felveszi nekem videóra az egészet, tök aranyos volt! Hajnali kettőkor született meg a kicsi, de Fecsó csak másnap reggel nyolckor jöhetett be Medivel. Azt mondta, talán jobb is, hogy nem volt bent, mert nem bírta volna a vért” – részletezte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában