Bulvár-celeb

2022.09.29. 06:31

Nyomozott a férje Marsi Anikó után: kiderültek a részletek

A műsorvezető és újdonsült férje, Gábor szeptember elején szűk családi körben mondták ki az igent, noha a boldog feleségnek tovább tartott lelkileg feldolgoznia válását, majd ugyanazon évben elfogadni és nyitottnak lenni egy új férfi szerelmére, mégis láthatóan sugárzik a boldogságtól. Életében végre ismét minden a helyére került, köszönhetően párja kitartásának, aki a távolságtartás ellenére nem adta fel, és még a híradós levelezési címét is kinyomozta, majd üzenetekkel bombázta őt.

Fotó: Mate Krisztian / Bors

Marsi Anikó és Palik László 18 évig tartó kapcsolata idén májusban hivatalosan is véget ért, a híradósnak pedig nem volt könnyű folyamat feldolgozni azt, hogy lezárult egy fontos korszak az életében. Sosem gondolta volna, hogy nem sokkal később egy mindent elsöprő szerelem kopogtat majd az ajtaján, habár saját bevallása szerint először minden erejével ellenállt Gábornak, mert nem érezte magát késznek arra, hogy nyisson.

A férfi kitartása azonban meghozta gyümölcsét, és Marsi Anikóval szeptember 9-én, szűk családi körben, egyszerű és letisztult eleganciával fogadtak örök hűséget egymásnak. Az esküvő részleteiről és kapcsolatuk milyenségéről, valamint a válás okozta sebekről a friss feleség a Mokka szerda reggeli adásában kendőzetlen őszinteséggel mesélt – írja a Tények.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában