Bekeményített

2022.08.13. 05:55

Molnár Anikó elszántan harcol a gyűlölködő kommentek ellen

Az egykori Nagy Őnél betelt a pohár. Már hónapokkal ezelőtt megígérte, hogy ki fogja fotózni azoknak a profilképét, akik nyilvánosan vállalták a visszataszító hozzászólásukat, és megmutatja őket a hivatalos oldalán.

Forrás: TV2

Mostantól talán többször is átgondolják az emberek, hogy a hírességek hivatalos oldalára mocskolódó, gyűlölködő hozzászólást írjanak, esetleg a nemi szervükről készült fotót küldjék el üzenetben. Molnár Anikó kezdeményezésére ugyanis egyre többen döntenek úgy, hogy kifotózva is megmutatják a netes közönségnek, kinek az arca tartozik a szöveghez - írja a Metropol.

„Hát akkor kezdődjön a buli… Bemutatom a kritizálóimat, akik arccal és névvel vállalták a véleményüket ország-világ előtt. Jó szórakozást!” – írta a hivatalos Facebook-oldalán Anikó, aki beváltva az ígéretét, első körben 12 olyan személy profilképét és mocskolódó kommentjét fotózta ki és tette közzé, akik valamiért úgy érezték, hogy jobb napjuk lesz attól, ha nyilvánosan beszólnak egy hírességnek. 

Forrás: Facebook

Az eredmény egyébként döbbenetes képet mutat: látunk kismamát csecsemővel a kezében, nagymamákat, illetve leharcolt férfiakat.

Anikó akciójához a hírek szerint hamarosan több hazai híresség is csatlakozik majd azt remélve, hogy így talán vissza lehet kicsit szorítani a mostanra totálisan elszabadult indulatos hozzászólásokat egy-egy fotó alatt. 

„Félreértés ne essék, a véleményét mindenki szabadon elmondhatja. Erre vannak a hivatalos oldalak, melyhez bárki csatlakozhat” – mondta a Borsnak Molnár Anikó. „Azt azonban, hogy az embert nyilvánosan mocskolják, gyalázzák, senkinek sem kötelessége eltűrni. Nekem sem. Közszereplő vagyok, nem pedig céltábla! Úgy gondolom, ha egy kommentelő névvel és arccal vállalja az ocsmány szavait, biztosan büszke lesz akkor is, ha nem vész el a hozzászólása a sok komment között, hanem fogom, és kiemelem a betűtengerből.”

Forrás: Instagram

Molnár Anikó posztjaira pár óra alatt rengeteg komment érkezett, sokan azt javasolják, hogy ne foglalkozzon az ilyen emberekkel, mások viszont attól féltik, hogy esetleg jogi következménye lehet az akciónak.

A Bors megkeresett egy jogászt az ügyben, hogy megkérdezzük: tényleg baja lehet-e Anikónak ebből?

„Azok a kommentelők, akik egy híresség hivatalos oldalán arccal és névvel egyszer már vállalták a véleményüket, nem panaszkodhatnak azért, amiért kiemelik a hozzászólásukat és megmutatják még egyszer. Hiszen ha valaki a hozzászólásokat olvasva rájuk kattint, akkor is megjelenik az oldaluk, ahol láthatók. Jogilag teljesen legális, amit Anikó tesz” – mondta dr. Gerencsér András ügyvéd.

Borítókép: Instagram

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában