Dráma

2022.07.18. 05:00

Meglepő szakítás: 15 év után véget ért Ullmann Mónika kapcsolata

A színésznő mindig is féltve őrizte a magánéletét.

Ullmann Mónikát jól ismerheti a tévénéző és a színházat kedvelő közönség is, ugyanis sokféle műfajban kipróbálta már magát. Miközben a színpadon szeret szerepelni, a címlapokon nem szívesen látja viszont magát, és ezért magánéletéről se nyilatkozik. Most azonban friss szakítása miatt mégis róla cikkeznek az újságok - írja a Life.hu.

Mónika négy hónapja szakított párjával, Szabó Mátéval, akivel 15 éven át éltek együtt. A színésznő szívét a nála öt évvel fiatalabb, tehetséges színházi rendező rabolta el, aki többször is együtt dolgozott későbbi szerelmével. A több mint tíz évig tartó kapcsolatukról egyikük sem beszélt nyilvánosan, a szakításuk mégis meglepte a közönséget.

Sem Ullmann Mónika, sem egykori kedvese nem nyilatkozott a kapcsolatukról, egy neve elhallgatását kérő ismerős azonban tudni véli, mi vezethetett ahhoz, hogy elváltak az útjaik.

SZABÓ Máté
Forrás: Kovács Attila / MTI

"Azt gondolom, hogy a távolság és a rengeteg munka miatt mentek szét. Máté sokat dolgozik vidéken, évek óta a Miskolci Nemzeti Színház művészeti vezetője, Mónika pedig főleg a fővárosban játszik, forgat. Mindketten rengeteget dolgoztak, és szinte alig találkoztak. Így szerintem az választotta szét őket, ami az elején összehozta: a munka!" - mondta a jól értesült ismerős.

Az idei a sztárszakítások éve. A Life.hu korábbi cikkében összegyűjtötte, kik azok a híres magyarok, akik 2022-ben döntöttek a válás mellett.

Borítókép: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában