Pikáns

2022.06.03. 06:10

Szexengedélyt kapott a férjétől a TV2 műsorvezetője, bárkivel ágyba bújhat

Férjétől élete végéig tartó elhajlási engedélyt kapott Kandász Andrea. Ez azt jelenti, hogy ha akarna, bárkivel ágyba bújhatna. Párjának azonban ugyanez a lehetőség nem adatott meg.

A TV2 műsorvezetője a Borsnak elmondta, hogyan kapta meg a ritka szexengedélyt. „Mindkettőnknek voltak korábban féltékenykedő kapcsolatai és velem nem akarta újraélni azokat. Nem akart olyan helyzetbe hozni, hogy rá se nézhessek senkire, hiszen a »zöld szörny« megmérgezi a házasságokat. Csak az én párom akart maradni. Azt találta ki – tudván persze, hogy csak őt imádom –, hogy örökre korlátlan elhajlási engedéllyel ruházott fel” – mondta Kandász Andi, aki azt is elárulta, mit jelent a nekiajándékozott szabadság a gyakorlatban.

Forrás: TV2

„Az elhajlási engedély a klasszikus értelemben azt jelenti, hogy valaki a partnerén kívül mással is ágyba bújhat. Feri azt mondta, hogy ő mindennek örül, ami nekem jólesik. Feltétel nélkül szeret. Én azonban sosem élnék vissza ezzel! A gyakorlatban a zöld lapom inkább annyit tesz, hogy nyugodtan megnézhetek egy szép férfipopsit anélkül, hogy jelenet lenne belőle, vagy attól kellene tartanom, hogy észreveszi-e a férjem” – árulta el, hozzátéve, hogy ő az engedélyt fordítva nem adta meg.

 

„Na, azért persze a férjem hihetetlenül trükkös fazon, mert pontosan tudja, hogyha valakinek ekkora szabadságot adnak, akkor utána már nem is akar szabad lenni. Nincs benne semmi izgalom, hogy az ember kipróbáljon bárki mást. Félreértés ne essék, egyáltalán nem vágyom arra, hogy bárki mással legyek. Nem arról van szó, hogy szeretnék összevissza pasizni. És ezt ő nagyon jól tudja. Tudta, hogy én őt annyira szeretem, hogy nincs szükségem senki másra, de ha úgy hozná a sors, hogy lenne, akkor őt ez egyáltalán nem zavarná. Legalábbis ezt mondja” – tette hozzá a Bors cikke szerint.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában