Cseles kép

2022.06.19. 12:43

Megérkezett az első fotó Kasza Tibiék második kislányáról, Liza Pannáról

A napokban megszületett Kasza Tibi és Darai Andrea második gyereke, az édesanya most egy fotó mellett mesélt a napjaikról.

Június 14-én megszüleett Kasza Tibiék második gyermeke. A hároméves Lora Bella után ismét kislánnyal bővült a család, aki a Liza Panna nevet kapta.
„Annyira büszke vagyok. Lora Bella tegnap úgy jött haza az oviban ajándékba kapott lufijaival, hogy a sajátja mellé a kistesójának is kért rá matricát. Ma pedig a saját kis maciját, amit mindenhova visz magával, és nem győztem pótmacit szerezni neki, odaadta magától, hogy neki is legyen nyugi macija.

Annyira aggódtam, hogy mit fog szólni ha már nem a pocakomban, hanem itthon lesz egy pici baba és felborulnak a napjaink... De ő minden nap megmutatja, hogy teljesen feleslegesen tettem, és olyan önzetlen, tiszta szeretettel szereti a húgát, amitől kívánni sem tudtam volna jobbat”

– olvasható a bejegyzésben.

Darai Andrea szavakkal leírhatatlan érzésnek tartja, hogy immár két kislány édesanyja. „Csodálatos szerelembuborékban vagyunk mindannyian. Nagyon Szeretlek Kasza Tibi, köszönöm, hogy ilyen példás apuka vagy, és én csak azt kívánom magunknak , hogy a mi családunk mindig maradjon ilyen összetartó – igaz és szeretettel teli” – írja a fotó mellett, amit csak az oldalán ide kattintva lehet megnézni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában