Megható sorok

2022.05.26. 14:20

Köszönöm a mosolyod, a szerelmed, a szerelmünk gyümölcsét – Könnyek közt búcsúzott Berki Mazsi

Szívszorító beszédet mondott Berki Krisztián temetésén Berki Mazsi. Az özvegy mindenért köszönetet mondott férjének.

A 41 éves korábbi sportolót, Berki Krisztiánt ma délután a Farkasréti temetőben helyezték végső nyugalomra. A médiaszemélyiséget családja és a rajongók kíséretében kísérték utolsó útjára. Mint ismert, Berki Krisztián május 6-án, otthonában hunyt el, saját lánya, a kilencéves Nati talált rá - írja a Bors.

Fotó: Bors

A temetésről az özvegy, Berki Mazsi rendelkezett, így esett a választás a Farkasréti temetőre, annak is az egyik legszebb parcellájára.

Fotó: Bors
Fotó: Bors
Fotó: Bors
Fotó: Bors

Szívszorító beszédet mondott Berki Mazsi

Mi búcsúztatunk téged, akiben olyan nagy volt az életigenlés, a vágy az örömre– fogalmazott az özvegy.

Ha valaki akkor te igazán éltél. Egy óriási kisfiú voltál, akiben hatalmas jó szándék volt. Az igazi énedet kevesen ismerték. Mindent köszönök! Köszönöm a mosolyod, szereteted, a szerelmed. A reményt a szemedben és szerelmünk gyümölcsét. Köszönöm neked Natit is– mondta elcsukló hangon Mazsi.

Hiányozni fogsz mindannyiunknak és hiányozni fogsz a gyerekeknek is. Nehéz lesz pótolni a szuperhős apát, aki voltál. Imádkozunk érted, hogy a lelked nyugalomra leljen. Csak a szeretet számít. Nekünk kell ezt magunkba fogadnunk. Ígérem, hogy a két testvér jó testvérként fog felnőni. Haláloddal a legjobb tanítást hagytad itt nekünk: Bármikor eljöhet a pillanat, amikor készen kell állnunk… Készen kell állni minden pillanatban… Kísérjen téged áldás. Legyen könnyű a lét odaát– tette hozzá.

Fehér galambokkal búcsúztak el Berkitől

Berki Krisztián búcsúztatásán még galambokat is röptettek.

Krisztián özvegye, Mazsi Natasával együtt engedték szabadjára a madarakat.

Forrás: Bors

Természetesen az egész temetés a fehér szín köré épült, így nem csoda, hogy a galambok is hófehérek voltak a tragikusan korán elhunyt közszereplő búcsúztatóján.

Ez volt a búcsúztatás egyik záró momentuma.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában