Nehéz időszak

2022.02.10. 08:55

Infúzióra került betegsége miatt Pásztor Erzsi

Az ország Janka nénije mögött igencsak küzdelmes napok állnak. A Kossuth-díjas színésznőnek egy ideggyulladás miatt óriási fájdalmakat kell átélnie.

A Kossuth-díjas színésznő orvosai azonnali gyógyszeres kezelést és infúziókúrát javasoltak, amint tudomást szereztek az állapotáról, azonban sajnos ezek sem hozták meg a várva várt eredményt.

– Nem tudok jó hírrel szolgálni. Amit szedtem, nem használt, ahogyan az infúzió sem

 – kezdte a Borsnak az ország Janka nénije.

– Eléggé kellemetlen, ez egy fájdalmas dolog, a járás nehezemre esik. Most kiírtak CT-re, meglátjuk, hogy mi lesz a továbbiakban – mondta Pásztor Erzsi, aki sejti, hogy mi válthatta ki nála ezt a problémát.

Tavaly augusztusban egy forgatáson elestem és megütöttem a jobb oldalamat, a csípőmet ott, ahol most a probléma jelentkezett – magyarázta a művésznő, s hozzátette, hónapok teltek el úgy, hogy nem volt vele gond, ezért nem is foglalkozott vele. November elején azonban elkezdett fájni, de remélte, talán elmúlik.

Pásztor Erzsi az ideggyulladás ellenére tele van energiával, és ahogy mondja, az nem történhet meg, hogy elhagyja magát.

„Tudom, hogy 85 éves vagyok, de vérig vagyok sértve, hogy ilyen állapotba kerültem!”

– A tánc most nem jöhet szóba, de azért néha még föl-földobálom a lábaimat – árulta el nevetve. 

– A takarítónőm eltörte a vállát és két hónapig nem tudott jönni. A takarítást is én csináltam, mondjuk nagyon ímmel-ámmal, de hál’ istennek már visszajött, mert eléggé nehezemre esett rendbe tenni a lakást ezekkel a bicebóca lábaimmal – magyarázta kacagva a Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, aki alig várja, hogy elmúljanak a fájdalmai.

Imádok rejtvényt fejteni, ezzel ütöttem el az időt. De épp eleget pihentem, már nem bírom! – csattant fel nevetve, s hozzátette, alig várja, hogy hamar újra a régi legyen és kiállhasson az imádott közönsége elé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!