Indulatok

2022.01.13. 10:48

Megszólalt Horváth Gréta exe a megcsalásról

Zátonyra futott az Ázsia Expressz 2 győztes szerelmes párjának kapcsolata. A férj, Meggyes Dávid szerint korrekt volt Horváth Grétával, mégis most úgy érzi, mintha ő lenne a patás ördög, pedig csak a szíve után ment.

Bombaként robbant a hír a hazai újságok címlapján, hogy alig két év házasság után külön utakon folytatja a TV2 sztárpárja, Horváth Gréta és Meggyes Dávid. Az Ázsia Expressz 2019-es évad győztes párosának kapcsolata a férfi hűtlensége miatt futott zátonyra, ezt Dávid egy percig sem titkolta. A pár négyéves viszonyának egy harmadik érkezése vetett véget. 

Bár a történet csak pár napja látott napvilágot, elképesztő indulatokat váltott ki az internetes kommentelőkből, akiket Dávid egy hosszú Instagram-posztban igyekezett lenyugtatni azzal, hogy felvállalta: ő tehet mindenről, ne bántsák Grétát.

„Jobb társat nem kívánhattam volna”

„Én döntöttem, én mentem el, én rúgtam fel az összes fogadalmam, amit Barinak tettem, és megértem, ha sohasem fog megbocsátani. Van valakim! Miért őt bántjátok?! – olvasható a férfi történetében. – Jobb feleséget, anyát, barátot, társat nem kívánhattam volna nála. Ez nem az ő hibája. Ezt mindenki vésse a fejébe! Miért nem engem bántotok? Ha valakit lehet, az én vagyok!” 

Meggyes Dávid valószínűleg azt hitte, hogy ha felelősséget vállal, akkor hamarabb nyugvópontra érhet az ügyük. Ennél nagyobbat nem is tévedhetett volna.  

„Tudtam, hogy összetöröm a szívét”

Szerdán napvilágot látott egy olyan nyilatkozat Horváth Grétától, amiben az elhagyott feleség azt állítja, több nő is jelentkezett nála azzal, hogy viszonyt folytattak a férjével. Abban az időszakban is, amikor ő még elvileg boldog párkapcsolatban élt vele. Ez heves reakciókat váltott ki a kommentelők között.

–  Mérges vagyok és csalódott – kezdte a Bors megkeresésére Meggyes Dávid. – Nem szerettem volna a nagy nyilvánosság elé tárni a magánéletünk intim részleteit, úgy gondoltam, hogy ezt nekünk kell megoldanunk Grétával. Hittem benne, hogy két intelligens ember ezt meg tudja beszélni egymás között. Én őszinte voltam, beleálltam a dologba, sok férfitársammal ellentétben nem szépítettem a helyzetet. Voltak a kapcsolatunkban boldog és persze nehéz időszakok is, de Grétát tisztelem annyira, hogy odaálltam elé és elmondtam neki, amikor ki akartam lépni ebből – hangsúlyozta Dávid.

„Nem akartam bántani senkit”

– Sajnálom, hogy ez történt. Arra azonban szeretnék reagálni, amivé kezd alakulni ez a történet: 

Nem én vagyok a patás ördög, méltatlan a párkapcsolatunkhoz ez az egész. Nem akartam és nem is akarok bántani senkit. 

Bízom benne, hogy a továbbiakban a nyilvánosság kizárásával meg tudjuk oldani a helyzetet. Mindkettőnk érdeke ezt kívánja – mondta.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!