Találgatások helyett...

2022.01.29. 16:19

Csollány Szilveszter lánya tisztázta, be volt-e oltva az édesapja

Sok volt a találgatás az utóbbi időben, be volt-e oltva koronavírus ellen az elhunyt Csollány Szilveszter.

Kiderült az igazság Csollány Szilveszterről. Mint ismert, az olimpiai bajnok tornász január 24-én hunyt el, 51 éves volt. Még tavaly, december elején érkezett a hír: egy olimpikon koronavírussal küzd, lélegeztetőgépre téve, válságos állapotban. Hamarosan kiderült: Csollány Szilveszterről van szó, akit tüdőgyulladással szállítottak kórházba Sopronban, de mivel állapota gyorsan romlott, a fővárosba, közelebbről a Korányi-kórházba szállították.

Gyakorlatilag teljes hírzárlat volt a sportoló egészségi állapota ügyében, a pályatársak és a rajongók is csak találgathattak. Hiába imádkozott érte azonban mindenki, szervezete sajnos végül feladta a küzdelmet.

Most Csollány Szilveszter egyik ismerőse osztott meg egy üzenetváltást a közösségi oldalon, mivel az utóbbi napokban nagyon sok találgatás jelent meg az olimpiai bajnok oltottságával kapcsolatban.

Az alábbiakban szeretnék egy részletet közzétenni Szilassal folytatott beszélgetésünkből december 1-én. Szeretnék véget vetni a találgatásoknak, álhíreknek, hogy úgy búcsúzzunk Szilastól, és úgy emlékezzünk rá, mint ahogy azt egy olimpiai bajnok megérdemli

- fogalmazott a férfi. Arra kért mindenkit, osszák meg ezt a posztot.

A leírtak már csak azért is megfelelhetnek a valóságnak, mert azt Csollány Szilveszter lánya, Szimona is megosztotta saját Facebook-oldalán.

Az olimpiai bajnok Ausztriában dolgozott betegsége előtt, ahol állítólag kötelező volt a vakcina felvétele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!