Jövőre nagyobb ünneplés lesz

2021.12.14. 10:57

74 éves lett – keserédesen ünnepelt Zalatnay Sarolta

Hatalmas meglepetés érte Cinit 74. születésnapja alkalmából. Ha csak egy napra is, feledni tudta az elmúlt hetekben ért veszteségeket.

Vasárnap reggel Zalatnay Sarolta lánya, Niki „összehívta” a családot, a barátokat, hogy együtt ünnepeljék az énekesnőt 74. születésnapja alkalmából, amit épp ma ünnepel - írja a Bors.

Nem is számítottam arra, hogy a család és a barátaink egy része meglátogat minket. Főleg azért ért váratlanul, mert  kilenc napja kaptam meg a harmadik vakcinát és a doki azt javasolta, hogy amíg a védettség nem alakul ki, inkább kerüljem a nagyobb szabású, ölelkezős rendezvényeket. 

– kezdte a Borsnak Cini, aki különleges ajándékot kapott a lányától.

A meglepetésbuli mellé egy hatalmas mackó volt az ajándék

Forrás: családi felvétel

– Reggel, mire kikászálódtam az ágyból, egy hatalmas csokor virággal, és egy óriás játék macival várt Niki. Azért kaptam, mert minden évben elajándékozom a szegény gyerekeknek az összes plüssömet, és egyszer viccből kértem egy medvét. Csodásan indult a reggelem – mesélte meghatódva az énekesnő.

Ha óriási bulit idén nem is tudtak tartani, de olyan emberekkel ünnepelhetett, akik közel állnak hozzá.

Az szomorúsággal töltött el, hogy mindenki nem tudott ott lenni, aki számít és fontos nekem. Ennek az az oka, hogy van aki 80 év fölött jár, és félnek a járvány következményeitől. 

A december egyébként is a kedvenc hónapom, nem csak a Mikulás, a karácsony és a szilveszter miatt, de számos családi névnap, születésnap esik erre az időszakra – mondta. Cini sosem foglalkozott az évekkel, nem tagadta le a korát, mára elfogadta az idő múlását is.

– Jövőre leszek 75 éves, ebből az alkalomból teljes szívvel és minden energiámmal fogok készülni a nagy bulimra. A Jóisten csak adja meg, hogy egészséges legyek, a hangomnak ne legyen semmi baja. Most az elmúlást Mecky kapcsán másképp élem meg. Borzasztó érzés, hogy ennyi év elmúlt, és mi még mindig úgy érezzük, van még bennünk, egyszer csak a sors mégis úgy dönt, ennyi volt megírva. Megkönnyeztem már sok barátot, a zenésztársaimat, akik elmentek, de büszke vagyok, hogy ismerhettem őket – zárta Zalatnay.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában