intim részletek

2021.11.04. 10:30

Várkonyi Andrea először mesélt az esküvőjéről: édesapám vezetett az oltárhoz, a könnyeimmel küzdöttem

Két évig volt egyedül Várkonyi Andrea, de bízott benne, hogy rátalál a szerelem. Ráadásul nem csak a magánéletében történtek változások, szakmailag is sikereket ért el.

Nincs titkolózás tovább: Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc a nyilvánosság előtt is felvállalták a kapcsolatukat

Forrás: TV2

Az előjegyzési listák élén dübörög Várkonyi Andrea hamarosan megjelenő könyve. Még egyedül élt, amikor megkeresték a könyvírás lehetőségével, amire örömmel mondott igent. A 300 oldalas, És ezt lehet? című könyve egy év alatt született meg.

„Tavaly keresett meg a kiadó az elképzeléssel. Ismerve a műsoraimat és a gondolkodásomat, úgy gondolták, pszichológusként sokaknak tudnék segíteni. Ez még azelőtt volt, hogy megismertem Lőrincet, tehát más élethelyzetben voltam”

– nyilatkozta a hot! magazinnak Várkonyi Andrea.

Hozzátette, tetszett neki az ötlet, leginkább egykori műsorához, a Micsoda nők!-höz tudja hasonlítani, hiszen annak idején ott is sok témát érintettek: anyaság, válás, szerelem. Pont, ahogy a könyvben.

„Amikor elkezdtem dolgozni a könyvön, egyedülálló anyukaként nem magányosan, mégis egyedül éltem, mire pedig megszületett az utolsó fejezet, már ott volt az életemben a férjem, aki mellett kiteljesedett az életem. Ez a változás óhatatlanul hatással volt a könyv tartalmára”

– mondta.

Várkonyi Andrea annak idején a munka és a család mellett azért vágott bele a harmadik diploma megszerzésébe, hogy orvosként, pszichológusként komplexebben láthassa az embereket.

„Sok élethelyzeten vagyok túl, gyerekkoromtól kezdve számos családi nehézségen is, így egy-egy témánál a saját életemből említek példákat, hogy az adott hullámvölgyben mi segített, az adott problémát hogyan sikerült megoldanom”

– fogalmazott a magazinnak a Bors szemléje szerint.

A műsorvezető hisz a pozitív gondolkodásban, szerinte ez a szemlélet sok mindenen átsegíti az embert.

„Nagyon jó érzés, hogy egymásra találtunk Lőrinccel. Így, pár héttel az esküvő után olyan jó kimondani, hogy a férjem! És legalább ennyire jó azt hallani rólam, hogy amikor rólam mondja: a feleségem. Rengeteg kifejezés létezik két ember kapcsolatára, lehet pár, élettárs, férj és feleség, mi abszolút társként tekintünk egymásra, nincs olyan téma, amit kerülni kellene, vagy amit ne egymással beszélnénk meg először”

– nyilatkozta Várkonyi.

Hozzátette, kifejezetten mély a kapcsolatuk, rengeteget beszélgetnek, odafigyelnek egymásra. Korábban azt gondolta, nem fog már házasodni, amikor viszont megismerte Mészáros Lőrincet, minden olyan magától értetődővé vált. Az esküvőről elmesélte, édesapja vezette az oltár elé, szinte végig a könnyeivel küzdött, olyan boldog volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában