Családvarázs

2021.11.04. 16:32

Rúzsa Magdi: a család pont arról szól, hogy sosem vagy egyedül a világban (videó)

Mikor döntötte el az énekes, hogy édesanya szeretne lenni? Hogyan viselik a babákkal a koncertezést? Az énekes anyaságról, családról, és legfőbb támaszairól is mesél a Családvarázs negyedik évadában.

Mikor döntötte el az énekes, hogy édesanya szeretne lenni? Hogyan viselik a babákkal a koncertezést? Az énekes anyaságról, családról, és legfőbb támaszairól is mesél a Családvarázs negyedik évadában – vette észre a Mandiner.

Én szerettem volna nagy családot. Én is nagy családból jövök. Egy bátyám és egy nővérem van, és amikor valaki kimondja azt, hogy család, én azt látom, hogy mi olyan igazi, ízig-vérig testvérek vagyunk, akik mindent megélnek. Ez nem is összetartozás. Ez ennél sokkal több” – vallja őszintén Rúzsa Magdi a Családvarázs negyedik évadának vendégeként.

Mint az énekes fogalmaz, szerinte

„a család az igazából pont arról szól, hogy sosem vagy egyedül a világban. Hogy amikor a leginkább azt érzed, hogy magányos vagy, akkor is mindig ott van valaki.”

Mikor döntötte el az énekes, hogy édesanya szeretne lenni? Hogyan viselik a babákkal a koncertezést? Az alábbi videóból kiderül!

Borítókép: a videóból kivágott fotó

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában