Mindenki érte imádkozik

2021.11.24. 07:05

Megható szavak: így üzen Leslie Mandoki Kóbor Jánosnak

„Tavaly Benkő Laci barátom temetésére indultam volna, mikor kiderült – még oltás híján – magam is elkaptam a koronavírust. Hála égnek tünetek nélkül vészeltem át ezt a komoly betegséget, de hatalmas szívfájdalom volt, hogy csak egy koszorú tudott akkor képviselni Laci búcsúztatóján” – kezdte szívszorító üzenetét a zenész.

Most, mikor az Egyesült Államokban népszerűsítjük legújabb albumunkat, minden bizodalmam Kóbor János ”Mecky„ felépülésében van. Zenész és művésztársainkkal, Csupó Gábor barátommal, Klaus Meine-vel, a Scorpions énekesével és a Soulmates tagjaival együtt aggódunk az ikonikus rocklegenda egészségéért, és közösen szorítunk a gyógyulásáért, a győzelméért ebben a rettenetes harcban, melyet az életéért vív. Ezúton is küldjük a legszívélyesebb baráti jókívánságainkat és imánkat a mihamarabbi teljes felépüléséért ” – írta a megható sorokat a zenésztárs.

„Molnár Elefánt Gyurival és Trunkos Andris barátaimmal naponta tartjuk a kapcsolatot Budapest és Los Angeles közt, abban a reményben hogy hamarosan csak jó híreket hallunk Meckyről”

– zárta sorait Leslie Mandoki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában