kínos

2021.11.12. 06:30

Gyerekei lebuktatták Hajdú Pétert és új párját, azonnal elmondták Sarka Katának

Belenéztek a gyerekek Hajdú Péter telefonjába, és amit ott láttak, elmondták édesanyjuknak.

Forrás: Instagram

Hónapokig bujkált Hajdú Péter és párja, Eszter. A jegyesek Polgár Tünde és férje, Árpád YouTube-műsorában meséltek a megismerkedésükről. Kiderült, hogyan buktatták le őket a tévés gyermekei, Dávidka és Noncsi – szúrta ki a Bors.

„Mondtam, hogy bujkáljunk. A gyerekek miatt sem akartam másként. Egyszer Dávidka kileste... Úgy volt benne a telefonomban, hogy LNG. Írogattunk egy applikáción egymásnak, ráadásul nem is sms-t, és valahogy kileste. Nem tudtam róla, és elmondta Noncsinak, a nővérének, aki már rafináltabb volt és az Instán megtalálták”

– emlékezett vissza Hajdú Péter.

„Magyarul lebuktál a gyerekek előtt”

– reagált Polgár Tünde.

Péter elmondta, a gyerekek nyilván ezt elmondták az anyukájuknak, Sarka Katának.

„Folyamatosan faggattak a gyerekek, és akkor volt egy pont, amikor elmondtam. Azt mondtam nekik, hogy csak azt a lányt fogom bemutatni, akivel komolyan gondolom. És senkit nem is mutattam be Esztiig nekik”

– mondta.

A pár hónapokig úgy élt, hogy Eszter minden második hétvégén elment az anyukájához, amikor a gyerekek az édesapjuknál voltak. Addig, amíg be nem mutatta Péter nekik. Polgár Árpád rákérdezett Eszternél, hogyan élte meg, hogy hirtelen kapott két gyereket.

„Az a fél év, amíg nem találkoztam velük, az azért volt jó, hogy egy picit felkészítsem magam. De mindig csak a barátjuk akartam lenni, soha meg nem fordult a fejemben, hogy én esetleg pótanya szerepbe lépjek vagy bárhogy feléjük kerekedjek, mindenképpen szigorúan tartottam magam ahhoz, hogy csak barátkozni akartam”

– mondta Eszter, aki hamarosan életet ad első közös gyermeküknek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában