Bulvár-celeb

2021.10.17. 15:00

Madonna lánya mindent elárult az anyjáról

Madonna lánya, Lourdes Leon egy friss interjúban arról is mesélt, hogy milyen volt az énekesnő mellett felnőni.

Madonna and daughter Lourdes Leon arrive at the Vanity Fair Dinner and After Party at the Sunset Tower Hotel celebrating the 83rd Academy Awards in West Hollywood, California on February 27, 2011. Royal drama "The King's Speech" was crowned with Oscars gold on Sunday, taking three of the top Academy Award prizes, including best actor for self-mocking Englishman Colin Firth. AFP PHOTO/Rich Schmitt (Photo by RICH SCHMITT / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: AFP

Madonna és Carlos Leon közös lánya, Lourdes Leon már 25 éves, modellkedik, egyre többet foglalkoztatják: most az Interview magazinnak mesélt a gyerekkoráról – írja az Origo.

Ő Madonna legidősebb gyereke, így az énekesnő nagyon féltette – főleg, miután látta, hogy milyenné válik pár sztárgyerek, mennyire képes elveszteni a kapcsolatot a valósággal.

„Az anyám irányításmániás, egész életemben irányított. Teljesen függetlenné akartam válni tőle, mire leérettségizem”

– magyarázta Lourdes.

A modell ugyanakkor hozzátette, hogy idősebb korára megtanulta tisztelni az anyja munkamorálját, senkit nem látott még ugyanis keményebben dolgozni, mint Madonnát. „Egészen addig nem tudtam ezt értékelni, amíg nem fogtam fel, hogy milyen fontos erősnek lenni, főleg nőként... Sajnos én csak az irányításmániáját örököltem, a munkamorálját nem” – mondta.

Egyre keresettebb modell
Fotó: Instagram
Címkék#Madonna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában