a botrány után

2021.10.29. 15:12

A másik oldal: reagált a hírekre a családját elhagyó magyar énekes

Az énekes felesége szomorúan vallotta be, hogy a férje elhagyta egy nála fiatalabb nőért. Kowalsky most megtörte a csendet.

Fotós: Czeglédi Zsolt

Csütörtökön robbant a hír, miszerint A Kowalsky meg a Vega frontembere, Balázs „Kowalsky” Gyula elhagyta a feleségét és négy gyermekét.

Az énekes felesége, Valéria tizennyolc éven át élt házasságban a sztárral, támogatta őt, amikor Kowalsky drogfüggőséggel küzdött, és a karrierje építésében is segítette. Az asszony a Borsnak megtörten nyilatkozott arról, hogy a férje egy huszonöt éves, kétgyerekes nőért hagyta el a családját.

„Nagyon el vagyok keseredve, mert a semmiből építettük fel ezt a csodát! Mi a zenekar kezdete óta ismerjük egymást, én nem rajongtam soha a rockzenész-életért. Kowa régi zenekarát, a Black Out-ot sem szerettem igazán soha. A „régi Kowa” még vonattal járt le hozzám udvarolni. Nagyon el vagyok keseredve, de Kowa valahol még mindig az életem része, nem akarom bántani sem” – mondta el a Borsnak Valéria.

Ezután Kowalsky az együttes Facebook-oldalán osztott meg egy bejegyzést, amiben elismerte, hogy véget ért a házassága, de leszögezte, hogy a gyerekeit nem hagyta el – szúrta ki az Origo.

„A 'futótűz' margójára: vagy nagyon nem ismer, vagy bolond az, aki azt képzeli, hogy bármikor, bárkiért elhagynám ŐKET! Mindenem az ÖVÉKÉ! De hogy a házasságunk zátonyra futott, az viszont igaz... Ha van még valaki, aki úgy érzi kompetenciája a magánéletemben turkálni...” – fogalmazott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!