Bulvár-celeb

2021.09.02. 08:30

Berki Mazsit le akarta szorítani egy busz az útról – a terhes kismama zokogott a sokktól

Közúti incidens főszereplője lett Berki Krisztián felesége, Berki Mazsi. A kismamát egy helyi járat agresszív sofőrje szorította le az útról.

Kedden délután Budapesten egy alsórendű útról kanyarodott ki Berki Mazsi. A főúthoz érve alaposan körülnézett, a kereszteződéstől körülbelül tíz méterre lévő buszmegállóban éppen bent állt az egyik helyi járat.

 

A híresség úgy ítélte meg, hogy van elég ideje kijönni, mivel a busz még bent állt a megállóban, ezért kikanyarodott. A busz közben ajtót csukott és szintén elindult, de nagyon lassan, ezért Mazsi úgy gondolta, hogy a sofőr elengedi őt.

A kismama lassan kanyarodott ki, és még meg is köszönte a buszosnak az előzékenységet, de ami ezután történt, arra nyilvánvalóan nem volt felkészülve.

„A buszos bal oldalról majdnem belém jött” – kezdte a történteket a Bors megkeresésére Berki Mazsi.

„Intettem neki, hogy köszönöm, hogy kienged, de nagy gázt adott, rám húzta a kormányt, és elkezdett dudálni, le akart tarolni. Egy méteren belül volt tőlem, amikor az autómmal a padkára kellett felmennem… Az ijedtségtől elsírtam magam, egy órán át alig tudtam megnyugodni” – mondta a lapnak még egy nappal az eset után is zaklatott hangon a kismama.

„Kikérem magamnak, hogy engedhetik meg maguknak a buszsofőrök ezt a magatartást? Ilyen sofőrök viszik az utasokat?” – kérdezte felháborodottan, majd azt mondta: – „Annak idején egy másik buszos is, az ütközés előtti utolsó másodpercig fékezés nélkül ránk engedte a buszt, az igazságügyi szakértő ezt meg is állapította” – utalt Mazsi arra a rendőrségi ügyre, ami a férje, Berki Krisztián ellen zajlik.

Fotó: Instagram / berkimazsi

Berki 2018 márciusában került konfliktusba egy helyi járat sofőrjével, egy záróvonalas előzés után kölcsönösen dudáltak majd mutogattak egymásnak, a celeb erre intenzív fékezésbe kezdett, végül a busz nem tudott elég gyors tempóban lassulni, és összeütköztek.

A tömegközlekedési eszközön utazók közül többen is kirepültek az ülésből, de szerencsére személyi sérülés nem történt. A Fővárosi Főügyészségen jelenleg is folyó perben az ügyészség letöltendő börtönbüntetést kért Berki Krisztiánra.

Nem várt fordulat, hogy a felesége, Mazsi, most egy hasonló helyzetben találta magát.

„Sok levelet kaptam azután, hogy feltettem az Instagramra, hogy leszorított egy busz. Volt persze köztük olyan is, aki szerint furcsa, hogy mindig velünk történik ilyen konfliktus. Sosem voltam kamikaze sofőr, de amióta állapotos vagyok, rendkívül körültekintően közlekedek. Lassabban megyek, sokkal óvatosabb vagyok. Egy átlagos kocsiban ülök. Az egyébként megnyugtatott, hogy többségében olyan leveleket kaptam a közösségi oldalamon, melyekben azt írják a követőim, hogy ők is nap mint nap szembesülnek a buszsofőrök agressziójával. Vagyis nem vagyunk egyedül, nem csak velünk történik ilyen eset” – zárta Berki Mazsi, aki azért bízik benne, hogy a jövőben barátságosabb buszsofőrökkel találkozik majd az utakon.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!