megrázó vallomás

2021.09.05. 13:00

Állandó rettegésben él bőrrákja miatt Miló Viki

Miló Viki évekkel ezelőtt nézett szembe először a rákkal, és habár úgy tűnt, sikerült legyőznie, tavaly december kiújult a betegsége. Mindig eszébe jut, hogy akár meg is halhat, hiszen a bőrrák az egyik legagresszívebb rákfajta.

Miló Viki évekkel ezelőtt szembesült először azzal, hogy bőrrákos. Amikor megkapta a diagnózist, beült az autójába és sírt, de az első sokk után felvette a harcot a betegséggel. Több beavatkozást is végeztek rajta, s úgy tűnt, sikerült legyőznie a gyilkos kórt, de tavaly decemberben kiújult a betegsége.

„Sajnos decemberben megint előjött a bőrrákom, és a zsírt, cukrot vissza kellett venni” – mondta akkor Viki, aki folyamatosan jár szűrővizsgálatokra.

„Az egyik legagresszívabb rákfajta, mivel nagyon rövid időn belül áttétet képez a szervezetben és akár egy hónap alatt is bele lehet halni. Mindig bennem van a gondolat, hogy meghalhatok...” – mondta a Borsnak.

„Egyáltalán nem szoktam napozni és évek óta nyaralni sem megyek. Azt mondták nekem, hogy készüljek fel mindenre, mert minél jobban öregszik a bőr, annál gyakoribbak lesznek a bőrelváltozások” – tette hozzá. Hiszi, hogy lelki okok is állnak a betegségek hátterében.

„A bőr a védelmet jelenti. A sportban és a munkában is túlfeszítem magam, mert szeretnék mindenhol maximálisan helytállni. A mai napig három órákat alszom, akarva-akaratlanul is kizsákmányolom a szervezetemet” – vallotta be.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!