Bulvár-celeb

2021.08.25. 10:50

Nagy fába vágta a fejszéjét Varga Izabella: „Sokan megütköztek rajta”

A gyönyörű színésznő alig búcsúzott el a Barátok közttől, máris újabb kihívást talált. Mindig is imádott tanulni, így a nemrég megszerzett diplomáját kiegészítendő most beiratkozott az andragógia szak mesterképzésére.

Forrás: life.hu

Fotó: POLYAK ATTILA

Varga Izabella négy éve ült vissza újra az iskolapadba, azóta pedig nem tud megálljt parancsolni tudásszomjának – írja a life.hu.

„A szomszéd bácsinktól tanultam az egyik nagy életleckét, amikor kerítésépítésbe kezdtünk és nézegettük, hogyan fogjunk hozzá. Azt mondta: »Nem nézni kell, hanem csinálni!« Igaza volt, ha belevágsz, akkor lesz tapasztalatod. Nem szabad félni tőle!” – meséli a friss HOT!-ban Iza, aki 44 évesen kezdett el újra egyetemre járni.

„Sokan megütköztek rajta. Tudtam, hogy nagy fába vágom a fejszém, voltak is bennem kérdőjelek: Tudok-e még módszeresen tanulni? Belefér-e az életembe? Aztán azon kaptam magam, hogy már kezemben a diploma!

Egy bakancslistás álmom vált valóra, olyan tudásra tettem szert, amivel segíthetek az embereknek sikeresebb, elégedettebb, boldogabb életet élni” – mondja a HOT!-nak a színésznő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában