ezen teljesen kiborult

2021.08.04. 11:03

Megdöbbentő dologgal vádolják Balázs Klárit a rajongók

Korda György és Balázs Klári bár tehetné, mégsem az átlagos nyugdíjasok életét élik. Keményen dolgoznak, és ez bizony sokaknak szúrja a szemét.

Forrás: Bors

Korda György idén töltötte be a 82. életévét, de a mai napig nagyon aktív életet él feleségével, Balázs Klárival. A sok fellépésük mellett, ha a vírushelyzet engedi, sokat is utaznak. Ma a nyugdíjkorhatár 65 év, ezt Gyuri bácsi már igencsak átlépte, de jó egészségnek örvend és jó kondícióban van, felesége gondoskodásának hála húsz évet is letagadhatna.

Vannak olyan rajongók, akik viszont attól féltik, hogy a nála majdnem 15 évvel fiatalabb felesége hajszolja bele a koncertezésbe

– írja a Bors.

Balázs Klári sokszor megkapja, hogy a mesés gázsi miatt lépnek a férjével színpadra, sőt kifejezetten ő kényszeríti fellépésekre idős férjét. Az énekesnő nemrég a Retro Rádió, Abaházi Presszó című műsorában vágott vissza a rosszmájú kommentelőknek. A téma épp a Reptér című daluk videóklipjének forgatása volt, amikor felmerült, hogy ha Gyuri bácsi pilóta lett volna, már rég nem dolgozna.

„Sokszor kapok olyan megjegyzéseket a Facebook-oldalunkon, hogy én hajtom őt, nekem semmi pénz nem elég

– panaszolta az énekesnő.

– Azt üzenem nekik, hogy ez réges-régen nem a pénzről szól, neki ez egy életelixír!” – mondta Klárika.

A táncdalénekes szerint sokan azt várnák tőlük, hogy Gyurival otthon üljenek és tévézzenek, mint a hasonló korú átlag házasok, ők azonban ebből nem kérnek.

„A férjemnek és nekem is az életünk a színpad.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában