Bulvár-celeb

2021.08.24. 10:05

Kollányi Zsuzsi őszintén elmondta: ezt gondolja Majkáék új énekesnőjéről

Kollányi Zsuzsi remekül egyensúlyoz az anyaság és a hivatása között.

Forrás: DFP

A gyönyörű énekesnő izgalmas időszakot él át: teli a koncertnaptárja, ráadásul ez az első nyár, amikor – immáron – háromgyermekes édesanyaként élheti meg a szülői lét örömeit.

„A fiúk nagyon jó gyerekek, az ikrek, Bálint és Bence egyre önállóbbak, Bogdán pedig igazi kis örökmozgó. Nem tagadom, keveset alszom mostanában

– vallotta be a Metropolnak mosolyogva az énekesnő. – Viszont a férjemmel igyekszünk úgy alakítani a nyarat, hogy a vidéki koncertek idején egy-egy napot az adott városban töltsünk. A fiúk szeretik a vizet, ezért ilyenkor általában medencés szállásokat választunk, és az ilyen alkalmak mindig feltöltenek.”

Zsuzsi korábban rengeteg komplexussal küzdött. Elégedetlen volt a testével, és ez a lelkére is kihatott.

„Különös talán, de mindez azóta billent helyre bennem, hogy anya lettem. Azóta érzem magam igazán nőnek.”

Majkával külön utakon

Az utóbbi időben nagy port kavart, hogy az énekesnő minden jel szerint nem dolgozik majd a Majka zenekarban.

Ezzel kapcsolatban azonban teljesen nyugodtan és szeretetteljesen beszél:

„Nagyon szeretem Nikát, akár vele is nagyon szívesen dolgoztam volna közösen a fiúkkal. De az élet most nem ezt hozta, és hiszek abban, hogy mindennek megvan az oka.

Nagyon sok munkát, energiát fektettem én is a zenekar sikerességébe, és bízom benne, hogy a lehető legjobban haladnak tovább a dolgok. Nekem szerencsére rengeteg munkám van jelenleg is, és mivel csak a zene éltet – a családomon kívül –, így többet aligha kívánhatnék.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában