Bulvár-celeb

2021.08.24. 17:28

Kiderült mitől ragyog úgy Marsi Anikó

Sokaknak szemet szúrt, hogy pár hét leforgása alatt mennyire kivirult a TV2 hírolvasója. A pletykák szerint nem csak az új szerelemnek köszönhető a kirobbanó forma, állítólag plasztikai sebészek keze lehet a dologban.

Forrás: TV2

Lábra kelt a pletyka, hogy Marsi Anikó plasztikai sebészeknek köszönheti a szinte tökéletes megjelenését. A TV2 sztárja az elmúlt hónapokban nagy változáson ment keresztül. Először 16 év után különváltak Palik Lászlóval, majd hamarosan rátalált újra a szerelem, Gyarmati Gábor személyében. Ennek hozadékaként mintha külsőre is megváltozott volna, szó szerint megfiatalodott. Talán ennek köszönhető a háta mögötti pusmogás: plasztikáztatta a kebleit és a szemhéját is, azért néz ki ilyen jól?

Ha így lenne, az sem lenne baj, manapság mindennapos, hogy az emberek kés alá fekszenek. Nők és férfiak egyaránt szívesen járnak botoxoltatni, vagy hialuronsavval feltöltetni az ajkaikat. A Bors megpróbálta kideríteni, mi igaz a szóbeszédből, de Marsi Anikót, a TV2 Tények műsorvezetőjét nem sikerült elérni.

Egy hozzá közel álló barát azonban szívesen beavatott minket abba, hogy mit gondol a témáról a műsorvezető.

Az a helyzet, hogy szerintem Anikó akkor sem beszélne ilyesmiről, ha utolérnék. Legalábbis a barátain, családján kívül biztosan nem, ez a téma nem az, amit nagy nyilvánosság előtt kellene boncolgatnia.

– mondta a barát, majd így folytatta: – Hogy az ilyen témában mennyire zárkózott Anikó, azt jól mutatja egy régi történet. Amikor kicsik voltak a fiai, felkérték egy olyan fotózásra, ahol a csecsemői táplálása közben kellett volna megmutatnia magát. Bár Anikó azt vallja, hogy egy gyermeket bárhol és bármikor megetethet az édesanyja, a fotózásra határozott nemet mondott. Ez neki nem fér bele. Egyébként – tette hozzá az ismerős –

Sok munkája van abban, hogy ilyen jó formában van. Heti öt alkalommal fut egy órát, nem diétázik, de odafigyel arra, hogy mit eszik és mikor. Anikó azt szokta mondani, hogy ő jelen helyzetben ennyit tud tenni az egészségéért és a megjelenéséért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában