Bulvár-celeb

2021.08.08. 11:50

Kiderült, miért költözött el L. L. Junior felesége a zenésztől

Egy ismerős nyilatkozott, két vehemens személyiséget emlegetett.

Forrás: Ripost

Fotó: Gabe

„Kinga igen vehemens személyiség, akárcsak Junior. Mindketten amolyan tűzről pattant személyek és bizony két dudás egy csárdában nem mindig fér meg egymás mellett. Úgy tudom,

Kingát megviselte a szülés, volt szülési depressziója, hiszen a baba érkezése teljesen felforgatta az életüket pozitív és negatív értelemben egyaránt.

Ezt pedig csak tetézték a hétköznapi terhek és persze mindkettőjük kemény személyisége.

Az, hogy Kinga most elköltözött, nem feltétlenül jelenti a kapcsolatuk véget is ért,

hiszen nagyon egymáshoz valóak. Úgy hallottam, hogy mindketten küzdenek azért, hogy ismét egy család lehessenek, hiszen szeretik egymást” – mondta egy ismerős a Borsnak. Megkeresték L.L. Juniort is, de nem kívánt nyilatkozni a témában.

Fotó: Instagram

A Bors próbálta megszólaltatni a zenész apósát, Körtvélyessy Zsolt színművészt, aki érdeklődésükre csak annyit mondott, nem kíván beleavatkozni lánya és veje ügyébe. A háttérzajból azonban jól hallhatóan valószínűleg épp unokájával és Kingával lehetett, mert a rövid beszélgetés alatt végig egy kisbaba hangját hallotta munkatársuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában