Bulvár-celeb

2021.07.13. 16:43

Megtaláltuk Noelt – ő az az ötéves kisfiú, aki nem esett pánikba, amikor édesanyja elájult

Balla Noelnek hívják a kisfiút, aki vasárnap délután tárcsázta a segélyhívót, miután édesanyja, Kovacsics Anett rosszul lett hőgyészi házukban. Noel jövő hét szerdán tölti be a hatodik életévét.

Forrás: teol.hu / Makovics Gábor

A huszonhét éves Kovacsics Anettet és kisfiát bajai otthonukban látogattuk meg. Az édesanya lapunknak elmondta, hogy Hőgyészen született, ott van a házuk, amit felújítanak. Múlt vasárnap, mielőtt elájult, éppen a falakat festette – írja a teol.hu.

–Várandós vagyok, a korai szakaszban, aznap a meleg és a lakásfelújítás is megviselt. Önfejűen nekikezdtem a munkának, aztán elájultam. Arra emlékszem, hogy Noel keltett fel.

A kisfiam hozzá van szokva ahhoz, hogy bármi történhet velem, tudja, hogy kell segítséget kérnie, ugyanis szívbeteg vagyok – mondta Kovacsics Anett, hozzátéve, hogy már több alkalommal lett rosszul veleszületett szívbetegsége miatt, de ez volt az első alkalom, hogy nem volt mellettük felnőtt.

Noel így emlékezett a történtekre:

– Meleg volt, anya festette a falat, és elájult. Van a telefonján egy vészjelző gomb, a segélyhívó, azt nyomtam meg, úgy kértem segítséget. Nem ijedtem meg. A telefonban a néni mondta, hogy keltsem fel, és felkeltettem. Jöttek a mentők, és elvitték – mondta a kisfiú.

Anyukája hozzátette, hogy a nagy ijedelemre, míg ő a kórházban volt, Noelt a nagymamája elvitte Gunarasra fürdőzni. Valójában úgy tűnik, a gyermek ezt az egészet kalandnak fogja fel.

Noel nem ijedt meg, kalandnak fogja fel a történteket
Fotó: teol.hu / Makovics Kornél

 

Kovacsics Anett a kisfiával jelenleg Baján él egy társasházban. Ám szeptemberben Noel Hőgyészen kezdi az iskolát. A terveik szerint az iskolakezdés előtt már be is költöznek a hőgyészi családi házukba.

– Két gyermekem van, két fiú, de csak Noel van velem. A testvére nevelőszülőknél nevelkedik a két gyermekem édesapja miatt, így tudtuk megoldani. Tartom vele a kapcsolatot, amiben tud, segít, de nem tudunk kijönni egymással, ezért nem is erőltetjük a közös életet. A harmadik gyermekemmel vagyok várandós, egy másik férfitól, akire szerencsére mindenben számíthatok.

Stefánné Mészáros Lívia hőgyészi alpolgármester azt mondta, hogy Máté Szabolcs polgármesterrel szeretné meglátogatni a családot, és megjutalmaznák a kisfiút – írja a teol.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában