Bulvár-celeb

2021.07.27. 08:07

Megható vallomás: így talált újra egymásra Weisz Fanni és az édesanyja

Végleg lezárult egy fejezet Weisz Fanni életében. A siket modell elárulta: sikerült megállapodnia a férjével a válásról, így már nyugodtan utazhatott édesanyjával Ciprusra, hogy újra együtt lehessenek.

Forrás: Bors / családi fotó

Mozgalmas hónapokat tudhat maga mögött Weisz Fanni. Már több mint egy éve, hogy férjével, Hajmásy Péterrel bejelentették, szakítottak, ám a válást még a mai napig nem mondták ki.

Mint kiderült, hosszas egyeztetés zajlott az egykori pár között, ám Fanni elárulta: ha nehezen is, de végre sikerült megállapodniuk, így rövidesen hivatalosan is elválasztják őket.

Ám nem ez az egyetlen jó hír a modell számára. Öt év után végre az édesanyjával is sikerült rendeznie a viszonyát, olyannyira, hogy nemrég közösen Ciprusra utaztak amolyan „csajos” nyaralásra.

Bármilyen meglepő is, de nekik ez nagyon ritkán adatott meg az évek során, így ez egy nagyon különleges alkalom volt számukra.

„Kislány koromban sokat nyaraltunk, legtöbbször mamiékkal, mert anya sokat dolgozott. Imádtuk ezeket a nyaralásokat. Anya egyedül nevelt minket és mindent megadott, amit csak szerettünk volna”

– mondta a Borsnak Fanni.

Fotó: Bors / családi fotó

Fanni elmondásai szerint már minden a legnagyobb rendben a magánéletében. Édesanyja az elmúlt öt évben sem adta fel, hogy helyrehozzák a kapcsolatukat. Mára Fanni is belátta, nincs fontosabb számára, mint az anyukája.

„Anya soha nem adta fel, folyton keresett, örülök, hogy küzdött értem. Bár valamiért nem minden üzenetét kaptam meg. Végül

egyszer csak úgy éreztem, látnom kell, találkozni akarok vele. Hiszen ő az anyukám, miért ne találkozhatnék vele, amikor csak szeretnék. Akkor írtam neki, hogy látni szeretném. Először egy kávézóban, ahol nem voltunk egyedül. Aztán írtam, hogy elmegyek hozzá”

– mondta Fanni, akinek édesanyja eleinte szinte el sem merte hinni, hogy újra magához ölelheti a lányát.

„Azt kell mondjam, Fanni végre a régi. Igazi újból a mosolya, sokat beszél és viccelődik. Ugyanaz a magabiztosság sugárzik belőle, mint régen. Nagyon jó ezt látnom. Boldoggá tesz, hogy ismét a régi önmaga” – erősítette meg Ágnes.

Szerencsére Fanni új párja mellett ismét teljesen önmaga lehet, már a családi bemutatkozásokon is túl vannak.

„A családomnak a legfontosabb, hogy boldog és kiegyensúlyozott legyek. Nagyon jól sikerült a bemutatkozás, Geri nagyon hamar otthonosan érezte magát mamiéknál, ami nekem nagyon jó érzés volt”

– nyilatkozta Fanni a Borsnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában