Bulvár-celeb

2021.05.22. 15:50

Így néz ki Pécsi Ildikó sírja a születésnapján

A máriabesnyői temetőben helyezték örök nyugalomra a 81 éve született színésznőt, Pécsi Ildikót.

Szűcs Csaba négy hónap alatt veszítette el szüleit

Forrás: Ripost

Pécsi Ildikó több mint tíz éve vásárolt egy dupla sírhelyet magának és a férjének a máriabesnyői temetőben. Azért esett a választása erre a sírkertre, mert itt nyugszik egykori nagy bálványa, Hegedűs Gyula színész is.

A Kossuth-díjas színésznő életében komoly szerepet játszott a legendás színész, már akkor is, amikor a Vígszínház társulatához szerződött.

Hegedűs Gyula szellemisége teljesen magával ragadta Ildikót, ezért elhatározta, hogy élete végéig ápolja az emlékét. Éppen ezért rendszeresen kijárt a temetőbe, ahol rendben tartotta a színészóriás síremlékét.

Pécsi Ildikó tavaly decemberben 5-én hunyt el, 19-én vettek tőle végső búcsút, egy borús, szombati napon a máriabesnyői temetőben.

A Ripost7 május 21-én kilátogatott a sírhoz, hiszen Ildikó ezen a napon ünnepelte volna a 81. születésnapját. A legendás színésznő sírja nagyon gondozott, friss virágok is díszítették, amikor ott jártak.

Elkészült a síremléke és szépen gondozott a sír
Fotó: Ripost

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában