Bulvár-celeb

2021.05.23. 06:31

Élete egyik legnehezebb szakaszán van túl Rúzsa Magdi

Komoly mélypontjai voltak az elmúlt egy évben Rúzsa Magdinak. Előfordult, hogy abban sem volt biztos, színpadon a helye.

Forrás: Instagram

Rúzsa Magdi őszintén beszélt a Borsnak arról, hogy az élete egyik legnehezebb szakaszát tudhatja maga mögött. „A jó hír, hogy túl vagyok rajta. Múlt időben beszélek, ami boldogsággal és reménnyel tölt el. A karantén alatt voltak olyan időszakaim, amikor mélyen voltam. A koncerthiány, a hallgatóságból áradó energiák nélkül... egy idő után elveszíti a realitást az ember, összekuszálódnak a dolgok.

Eltelt jó pár hónap úgy, hogy egyetlen hangot sem énekeltem.

Nem könnyű erről beszélni, hiszen nehéz megtalálni a megfelelő kifejezéseket az érzéseimre. Valamiféle zsibbadt lebegéshez hasonlíthatnám, amiben a régi emlékek úgy köszönnek vissza, mintha nem is a saját életemet látnám. Muszáj volt felráznom magam” – mondta.

Ma már optimistább...
Fotó: Instagram

Az énekesnőt az alkotás lendítette át a nehéz időszakon: dalokat írt, és hogy visszakapja a régi lendületét, még énektanárhoz is eljárt. „Napok alatt megértettem, hogy ez volt a lehető legjobb döntés. A zene erős gyógyszer, a lelkemben a gondolataim nagyon gyorsan a helyükre kerültek.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában