Bulvár-celeb

2021.04.28. 11:00

Ki hordja VV Fanni ruháit? – Eltűnt a perdöntő bizonyíték

Máig nem jelentkezett az illető, aki megtalálta az eltűnt celeblány ruhákkal teli bőröndjét, amit elrablója állítólag Siófokon hagyott. Pedig perdöntő bizonyíték lehet a titokzatos ügyben.

Forrás: Bors

Novozánszki Fannit nem egyszerűen elrabolták és nagy valószínűséggel meggyilkolták: az egész bűntényt utazásnak akarták álcázni, hiszen három éve, a bőröndjével együtt veszett nyoma. A csomag fontos nyomokat őrizhet, mivel aki telepakolta, Fanni ruháin, személyes tárgyain hagyta az ujjlenyomatát, s bizonyosan tudja, mi történt a celeblánnyal. A vádirat szerint ez a személy maga a vádlott, B. László, szerinte viszont a celeblány akkori legjobb barátnője, B. Erika csomagolta össze a lány holmiját. Hogy melyik igaz a két ellentmondó állítás közül, azt csak az eltűnt bőrönd megtalálása után lehet eldönteni. A csomag azonban eltűnt a siófoki kuka mellől, ahová a vádlott tette.

A nyomozók felkeresték a helyi szemétszállító céget, amelynek vezetője azt mondta, az alkalmazottai talpig becsületesek, szóltak volna, ha találnak egy bőröndöt

– közölte a Borssal dr. Brodmann Péter, a vádlott korábbi védője.

Így vélhetően valaki más talált rá Fanni csomagjára, és – ha nem adott tovább rajta – akkor vagy nem akar, nem mer jelentkezni, esetleg azóta sem tudja, kinek a cuccaira bukkant, és hogy egy meggyilkolt valóságshow-szereplő ruháit hordja. Az a kérdés továbbra is tisztázatlan, hogy B. László miért nem adta át Fannival együtt a bőröndjét is a két ismeretlen alaknak, akiket három éve emleget?

Képzeljen el egy már nemcsak a lányért, hanem magáért is aggódó férfit, aki visszakozni már nem tud a zavaros helyzetből, csak szabadulni akar. Nincs logika minden cselekedetében, arra gondolt, ha majd Fanni jobban lesz, visszaadja neki a csomagját

– állítja dr. Brodmann.

Két nap múlva azonban B. Erikától – akivel bizonyítottan 102 üzenetet vált – megtudja, hogy Fanni eltűnt. Ezért jobbnak látja, ha megszabadul a cuccaitól – tette hozzá a jogász nagybácsi.

A Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy József szerint azonban mindent kitervelt a vádlott.

Tudjuk, hogy a vádlott Siófokon Fanni bőröndjét kitette az utcára, kamerafelvétel is van róla, mert hogy álcázni akarta Fanni eltűnését azzal, mintha elutazott volna a lány

– mondta kedd reggel, a Retro Rádió Bochkor című műsorában az ügyvéd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!