Bulvár-celeb

2021.04.14. 10:00

Hat hete kórházban, így van most Törőcsik Mari

Sok pletyka ellenére a háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő nem beteg, de elővigyázatosságból bent tartják.

Fotós: Gabe

Fotós: Gabe

Nem kevesebb, mint másfél hónapja ápolják kórházban Törőcsik Marit. A színésznőt hőemelkedéssel szállították a szombathelyi Markusovszky Kórházba velemi otthonából.

Ellentétes hírek

A háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari-díjas színésznő állapotáról két hétig nem tudtunk semmit, majd többen megerősítették, hogy tüdőgyulladást kapott a legenda, hozzátéve, hogy nem a koronavírus támadta meg a szervezetét. Barátja, Jordán Tamás korábban a Metropolnak elmondta, szerencsére nincs komoly baja a színésznőnek, sőt három hete úgy gondolta, húsvétra már haza is mehet.

Fotó: Metropol/SL

Fő a biztonság

Azóta lassan két hét telt el, ám a színésznő még mindig nem térhetett vissza velemi otthonába.

Még kórházban van, mivel nem akarják hazaengedni, mert biztonságosabbnak tartják, hogy ott van. Az állapota változatlan, tehát nincs semmi baja, se tüdőgyulladás, se Covid, semmi nincs. A járványra meg a korára való tekintettel sokkal jobbnak látják az orvosai, ha bent tartják – árulta el Jordán a Metropol megkeresésére.

Nyugalmat kérnek

Mint kiderült, azért nincsenek új hírek a művésznő állapotáról, mert a család nyugalmat szeretne neki, és kérik, hogy sehol ne terjesszenek álhíreket az állapotáról.

„Annyit kértek, hogy mostantól hagyjuk Marikát gyógyulni és ne adjunk táptalajt a kétes híreknek és spekulációknak. Pár hete azt írták az interneten, Marika meghalt. Felháborító ez a sok valótlan butaság! Azt nem tudom én sem, hogy mikor engedik ki, remélem, minél hamarabb. Addig, ha lehet, keresem, látogatom. Múltkor is nagyon örült, hogy bementem hozzá. Hála istennek mondhatom, hogy ahányszor meglátogatom, annak ő mindig örül” – tette hozzá Jordán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!