Bulvár-celeb

2021.04.26. 11:05

Azta! Madár Vera rúdtáncórákon is fejleszti nőiességét (videó)

Új területen próbálta ki magát Madár Vera, ugyanis nemrég rúdtáncórákat vett. A Jóban Rosszban színésznője egyelőre nem árulhatja el, hogy pontosan minek az apropójából kellett elsajátítania néhány mozdulatot.

Forrás: Facebook

A Jóban Rosszban színésznőjének soha nem jutott eszébe, hogy belekóstoljon ebbe a sportba, mindig csak messziről csodálta, hogy mennyire ügyesek, szépen kidolgozottak és nőiesek azok, akik ezzel foglalkoznak – írja a Bors.

– Alkalmatlannak gondoltam magam a rúdtáncra, ezért inkább más mozgásformákat választottam. Úgy voltam vele, hogy mivel soha nem tudtam kötelet és rudat mászni, ezért ez nekem biztosan nem menne – kezdte Vera, aki ma már na­gyon hálás a sorsnak a lehetőségért, hogy belekóstolhatott ebbe a sportba.

Két hetet gyakorolt

Elárulta, mindössze két hete volt arra, hogy elsajátítson néhány mozdulatot, ez idő alatt öt foglalkozáson vett részt. Aki ismeri ezt a sportot, pontosan tudja, hogy ennyi idő alatt nem lehet mindent megtanulni.

– Ennek ellenére úgy érzem, hogy sikerült megoldani a feladatot, amit rám bíztak. Számomra ez azért egy sikertörténet, mert bár soha nem akartam ezzel foglalkozni, de mégis megtetszett. Ha a járványügyi szabályok lehetővé teszik, akkor biztos vagyok abban, hogy visszajárok majd! – mondta a csinos színésznő, aki elárulta, nagyon hálás az oktatójának, aki fiatal kora ellenére nagyon jó pedagógiai érzékkel bír, túlnyomórészt ennek köszönheti Vera a sikert.

Önbizalmat adott neki

– Jól rávezetett arra, hogyan legyenek apró sikerélményeim, ami miatt az önbizalmam is erőre kapott. Minden percét élveztem, még azokat a pillanatokat is, amikor nagyon ügyetlennek éreztem magam, mert néhány nekifutás után rá­éreztem. Szerintem nincs sem életkorhoz, sem testalkathoz kötve ez a sport, ez senkit ne tartson vissza, hiszen mindenképpen képes lesz fejlődni magához képest. Ráadásul olyan izmokat is megmozgat, amelyeket más sporttal nehezen lehetne elérni, tartást ad és fejleszti a nőiességet – mesélte örömmel. A legtöbben a rúdtáncot a filmekben látott éjszakai bárokhoz kötik, azonban a színésznő elmondta, a rúdtánc egy teljesen más műfaj, és egyáltalán nem az erotikáról szól.

– Hiszen, azért valljuk be, nagyon nőies, szép mozdulatokkal tarkított koreográfiákat is össze lehet állítani – magyarázta Vera.

A színésznőt a kedvese, Ri­chárd is elkísérte néhány alkalommal, és nagyon tetszett neki, amit látott, igazán büszke volt rá. A saját szemével látta, hogy milyen ügyesen hajtja végre a mozdulatokat.

– Richárd azt mondta, hogy ez jól áll nekem, és ha szeretném folytatni, akkor ő támogat ebben engem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában