Bulvár-celeb

2021.03.18. 15:29

Közzétették Siklósi Örs utolsó üzenetét – megszakad a szív a sorait olvasva

Szívszorító olvasni a tragikusan hirtelen elhunyt Siklósi Örs utolsó gondolatait, melyeket a zenekar osztott meg a gyászoló rajongókkal.

Fotós: Balogh Zoltán

Február elején az egész országot sokkolta a hír: 29 éves korában elhunyt Siklósi Örs. Az AWS frontembere leukémiával küzdött, és az utolsó pillanatig hitt a gyógyulásban. Az énekes még tavaly novemberben arról írt az Instagram-oldalán, hogy „hamarosan elmeséli, mi történt vele”, ám az élet közbeszólt. Most Örs zenésztársai úgy döntöttek, nyilvánosságra hozzák barátjuk utolsó üzenetének egy részét – vette észre a Ripost.

„Januárban telt le transzplantációjának századik napja, ami a betegség alakulásában egy kritikus mérföldkő,

ez alkalomból szerette volna megosztani veletek a történetét. Sajnos erre már nem került sor, de arra gondoltunk, megmutatnánk nektek a tervezett bejelentésének pár gondolatát, hiszen sokat elmond arról, milyen ember is volt Ő valójában” – írták a Facebookon.

Mindig az élet és az élni akarás vitte előre

„Az egész kezelés során egy hasonlat volt előttem, ami vitt előre: kétféleképpen lehet megmászni egy hegyet. Szenvedhetsz, hogy milyen fárasztó, fáj mindened, és amúgy is minek, vagy pedig bevállalod, hátadra veszed a zsákodat, és teljesíteni akarod a lehető legjobban. Voltam sokszor nagyon lent, átestem pár életmentő műtéten, volt, hogy nem tudtam mozogni, de mindig az élet és az élni akarás vitt előre, akármennyire is rossz volt.

Szeretném ezt az üzenetet közvetíteni, hogy az életnél nincs semmi fontosabb. Akármekkora a hegyed, mászd mosolyogva, örülj annak, hogy élhetsz és ne félig üresnek, hanem félig telinek lásd a pohárban a vizet”

– idézte fel Örs gondolatait a zenekar.

Borítókép: Siklósi Örs énekes az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot képviselő AWS zenekar minikoncertje előtt a fővárosi Akvárium Klubban, 2018. április 23-án

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!