Bulvár-celeb

2021.03.16. 16:03

Horrorbaleset: falhoz nyomta a testvéreket egy dömper, csak egyikük tudott elmenekülni (videó)

A testvérek munka közben ültek le pihenni, amikor a dömperes padlógázzal nekik hajtott.

Forrás: Shutterstock / illusztráció

Fotó: Shutterstock

A középkorú testvérpár éppen a helyi dohánybolt előtti padra ült le, hogy pihenjen egy kicsit, amikor egy dömper hirtelen egyenesen nekik száguldott, és a paddal együtt valósággal maga alá gyűrte a testvérpárt – írta a 112 Press nyomán a Bors.

Az egyikük még össze tudta húzni magát, és végül négykézláb, de súlyos sérülésekkel ki tudott mászni a gép alól, ám testvére már nem, a szemtanúk szerint a gép valósággal „összehajtogatta” a férfit, akiről azt sem tudták, hogy él-e még.

Ennyi maradt a padból...
Fotó: Vas Népe / Horváth Istvánné

 

Egyik kollégájuk, aki szintén velük ácsorgott, és aki még időben el tudott rohanni a dömper elől, a lapnak elmondta, hogy a három férfi ismerte egymást, de kizárt, hogy a dömper sofőrje direkt hajtott volna neki a testvéreknek, szerinte egy félrecsúszott parkolás okozhatta a balesetet. A rendőrök azonban idő közben kiderítették, hogy a férfinek nemhogy jogosítványa nem volt a járműre, de részeg is volt a balesetkor, így azonnal őrizetbe vették, míg a testvérpár mindkét tagját súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

A két férfi egyébként dolgozott éppen, kőműves munkákat végeztek a dohányboltban, a szerencsétlen baleset idején pedig csak pár perces szünetet tartottak a munka közben, amikor a hatalmas jármű arra kanyarodott.

Két mentő is a helyszínre sietett, hogy a testvéreknek esélye legyen a felépülésre
Fotó: Vas Népe / Horváth Istvánné

A TV2 Tények úgy tudja, hogy az idősebbik férfinek súlyosan megsérült a gerince és a medencéje, már meg is operálták. Testvére még időben észrevette a gépet, el tudott hajolni, ezért könnyebb sérülésekkel megúszta a balesetet. Édesanyjuk szerint a munkagép vezetője részeg volt, mikor a baleset történt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában