Bulvár-celeb

2021.03.19. 13:40

Átverték Sharon Stone-t, ezért nem húzott bugyit

Sharon Stone új önéletrajzi könyvében arról is írt, hogy miként készült annak idején az Elemi ösztön leghíresebb jelenete, amikor bugyi nélkül tette szét a lábát a rendőrségi kihallgatás során.

08 November 2019, Berlin: Award winner Sharon Stone (category: Woman of the Year) will be on stage at the 2019 "GQ Men of the Year Awards". Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa (Photo by BRITTA PEDERSEN / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / Britta Pedersen

Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

Sharon Stone új önéletrajzi könyvéből, a The Beauty of Living Twice-ból a Vanity Fair közölt részleteket, itt derült ki az is, hogy az Elemi ösztön leghíresebb képsora csak úgy készülhetett el, hogy a színésznőt átverték az alkotók – írja az Origo.

A színésznőnek azt mondták, a filmben nem fog látszani a nemi szerve – a bugyiját azonban mindenképp le kell vennie, mert az viszont látszana, hogy van rajta valami.

Még a felvétel közben is azzal nyugtatták, hogy nem látnak semmit a monitoron keresztül, Stone csak a visszanézéskor szembesült vele, hogy valójában minden látszott belőle.

Első dühében felpofozta a rendezőt, Paul Verhoevent, majd ügyvédhez fordult,

de rá kellett jönnie, hogy színésznőként nem sokat érne a szava az elismert alkotókkal és a mögöttük álló stúdióval szemben. Végül elfogadta, hogy a jelenet benne lesz a filmben, azt is elismerte, hogy a karakteréhez mindenképp illett, legalább nem volt öncélú.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában