a fradinak szurkol

2021.01.11. 08:55

Palvin Barbara: fiús lány vagyok, akit érdekel a horgászat, a foci és az autók

Természetes, hogy egy világhírű modellnek muszáj sportolnia ahhoz, hogy mindig tökéletes formában legyen. De az már egyáltalán nem ennyire természetes, hogy Palvin Barbi a Fradinak szurkol, de egyébként bármilyen meccset szívesen megnéz az apukájával.

Hungarian model Barbara Palvin arrives for the 2019 CFDA fashion awards at the Brooklyn Museum in New York City on June 3, 2019. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)

Forrás: ANGELA WEISS / AFP

Fotó: AFP

Egy szupermodellről általában azt feltételezzük, hogy inkább a csajos dolgok érdeklik, mint a smink és a kozmetika. Nos, Palvin Barbi nem átlagos csaj, még ebben sem. Barbival a Képes Sport készített exkluzív interjút, amiből még sok egyéb érdekesség is kiderül.

„Mindig is fiúsabb lánynak tartottam magam, aki szeret horgászni, focizni és érdeklik az autók. Már gyerekkoromban könnyebben barátkoztam fiúkkal. Iskola után mindig fociztak, én pedig csatlakoztam, emellett apukám is nagy focirajongó, mindig együtt néztük a meccseket”

– mesélte Barbi, akinél máig megmaradt a futball szeretete.

„Nincs kedvenc focicsapatom, de bármilyen meccset szívesen megnézek apukámmal vagy a barátaimmal.

Az elmúlt hónapokban végigkövettem a Fradi mérkőzéseit a Barcelona, a Juventus és a Kijev ellen.

Ki is mentem volna a mérkőzésekre, de a vírushelyzet miatt és a biztonság érdekében inkább otthonról néztem meg – folytatta Barbi, aki azt is elárulta, ő hogyan tartja magát formában.

– Amikor van rá lehetőségem, edzőterembe járok. Általában személyi edzővel gyakorlok, aki mindig szól, ha valamit rosszul csinálok. Sok jó tanáccsal látnak el az edzőim, így hatékonyabbak az edzéseim, mint ha egyedül kísérleteznék. Nem szeretek különböző diétákat követni, inkább csak tudatosan figyelek arra, hogy minél több zöldséget is egyek és nagyon sok vizet igyak, amellett, hogy mértékkel fogyasztok mindent, amit szeretek. Ez sokat változtatott az alakomon is. Régen nem szerettem a zöldséget, de idővel minden újhoz hozzá lehet szokni” – írja a Bors.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában