időseknek is segít

2020.12.28. 15:50

Új életet kezdett Fodor Zsóka, itt találta meg a boldogságot

Másfél éve megváltozott Fodor Zsóka élete! A népszerű színésznő úgy döntött, elhagyja a fővárost, és Pécsre költözik, hiszen hosszú ideje tervezte ezt már.

Forrás: Mediaworks

Bár a koronavírus-járvány csúnyán keresztülhúzta Fodor Zsóka terveit, a színésznő ennek ellenére sem búslakodik. Sőt, boldogabb, mint valaha, hiszen Pécsett megtalálta a számításait. Ám erre hosszú éveket kellett várnia, ugyanis másfél évvel ezelőtt még Budapesten élt.

„1962 óta vártam arra, hogy végre Pécsre költözhessek. Most már másfél éve lakom itt, és annyira élvezem, hogy azt nehéz szavakba önteni. A lakás, a város, az emberek szeretete nagyon sokat jelent nekem. Boldog vagyok itt! Bár sajnos most nincsenek előadásaim, megtaláltam a pozitívumot ebben a helyzetben is: a barátnőimmel rengeteg időt tudok együtt tölteni” – kezdte lapunknak Zsóka, aki imád a természetben barangolni, ehhez pedig a legjobb társaságot is megtalálta.

Fotó: HOT

„Sokat kirándulunk a környéken, kell a mozgás, mert azért az utóbbi időben felszaladt pár kiló. Imádok enni, szóval nincs mit tenni... Emellett verseket szavalok otthon, filmeket nézek, olvasok. Ha pedig kint vagyok, akkor nagyon figyelek a szabályok betartására. A maszk mellett kesztyűt is hordok” – fogalmazott a színésznő, aki karácsonykor sem volt egyedül, ugyanis a szentestét a barátnőivel töltötte

Mozgalmat indítana

Bár a lakásából nem szívesen mozdul ki, Fodor Zsóka ebben a nehéz helyzetben is szeretne segíteni a nyugdíjasokon, akiknek egyedül kell gondoskodniuk magukról.

„Szenvedélyesen gyűjtöm az újságokat és a könyveket, és most úgy döntöttem, hogy ezeket felajánlom jótékony célra. Van itt egy karitatív szervezet Pécsett, és én nagyon jó barátságban vagyok a vezetőjükkel. Mivel ők járják a várost, gyógyszereket és élelmet visznek, felajánlottam, hogy az én kiolvasott könyveimet és regényeimet vigyék el a nyugdíjasoknak. El is vitték és mindenki nagyon örült neki! Arra gondoltam, hogy ezt egy mozgalommá is lehetne fejleszteni!” – mondta lapunknak Zsóka.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában