majdnem az életébe került

2020.12.17. 11:25

„Azt mondta az orvos, körülbelül két-három órám van csak hátra” – Hajdú Péter barátnője elvetélt

Hajdú Péterék boldogsága nem tartott sokáig, miután megtudták, hogy kisbabájuk lesz. Eszter rosszul lett, elvetélt, életét tulajdonképpen a párja mentette meg.

Eszter és Péter éppen a Balatonra akartak utazni, amikor a lány rosszul lett. Az erős hasi görcsökre fájdalomcsillapítót vett be, de orvoshoz nem akart menni. A showman azonban ezt nem engedte, és Eszter ennek köszönheti az életét.

A vizsgálatok után az orvos közölte, ha nem lépnek azonnal közbe, Eszternek órái vannak csak hátra.

Kiderült, hogy elrepedt a petevezetékem, belső vérzésem van, és mire beértünk a kórházba, már másfél deci vér volt a hasüregemben. Azt mondta az orvos, csak körülbelül két-három órám van csak hátra„ – mesélte Láng Eszter, Hajdú menyasszonya, akit először nem akartak megoperálni a sok kedvezőtlen tényező miatt. A műtét végül jól sikerült, Eszter már otthon lábadozik.

Fotó: Instagram

Most a lelki traumát próbálják feldolgozni: ”25 évesen elfogadni a tényt és szembesülni azzal, hogy méhen kívüli terhességed van és az életed is veszélyben, nem könnyű. Az első kérdésünk természetesen az volt, hogy ha eltávolítják az egyik petevezetékem, lehetek-e még anya.

Csak utólag fogtam fel, min is mentünk keresztül. Péter megmentette az életemet. Ha nem veszekszik velem, hogy menjünk be a kórházba, nem élem meg a hétvégét.

És amit utána tett értem, amilyen türelemmel és szeretettel ápolt...„

Hajdú Pétert is nagyon megviselte az eset, mostanra azonban már kicsit megnyugodott: ”Most annak örülök, hogy Eszter jól van és mellettem van, nagyon nehéz volt megélni. Ebben a pillanatban a testi és lelki gyógyulására koncentrálunk és bizakodva tekintünk a jövőbe. Az orvosok megnyugtattak, hogy páros szervről van szó, így egy petevezetékkel is lehet kisbabánk.„

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában