edzeni otthon is lehet

2020.11.10. 21:37

Brutál jó lesz a popsi a guggolástól: előtte-utána fotók!

A végeredmény fantasztikus, de nem csak a látvány miatt érdemes guggolni.

Forrás: Shutterstock

Kevés tökéletesebb gyakorlat létezik a guggolásnál: megdöbbentő és látványos változást érhetsz el vele, remek élettani hatásait tapasztalhatod meg, ingyen van, bármikor végezheted és még csak otthonról sem kell kimozdulnod hozzá. Figyeld csak, mi mindent érdemes tudnod róla, és nézd meg az eredményeket, amelyeket megörökítettek, akik belevágtak – írja a Ripost.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

The MVMNT (@join.the.mvmnt) által megosztott bejegyzés,

Ha eddig még nem hódoltál a guggolásnak, akkor érdemes fokozatosan belevágnod. A hét 5 napján végezd a gyakorlatokat, és hétről hétre növeld az ismétlések mennyiségét. Először napi 50, majd napi 75, ezután 100 guggolást végezz sorozatban. Ha ezt elérted, akkor a mennyiség növelése helyett a legklasszabbul azzal fejlődhetsz, ha súlyzókkal növeled a hatékonyságot.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

lexxus | fitness & health (@lexxuswilliams) által megosztott bejegyzés,

Mindenképpen figyelj oda viszont az aranyszabályokra! Kezdj egy könnyebb bemelegítéssel a guggolások előtt, a guggolást pedig egyenes törzzsel, behúzott hassal végezd, térded pedig mindig maradjon egyvonalban bokáddal, hogy elkerüld az ízületek megerőltetését.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Skip Fit UK (@skipfituk) által megosztott bejegyzés,

És hogy milyen bónuszt tartogat a már felsoroltakon kívül, ha belevágsz? Most figyelj! Segíti a zsírégetést, lassítja az öregedés folyamatát, erősíti ízületeid, erősíti immunrendszered, ha pedig mindez nem lenne elég: még a nemi vágyat is felturbózza! Szóval vágj bele, és kezdd el még ma, mert nem fogod megbánni!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában