szenvedélyes cukrászlány

2020.07.21. 11:58

Szeptemberben érkezik a Hab című új magyar film

A Kerekes Vica főszereplésével készült romantikus vígjátékot szeptember 10-től játsszák a mozik.

Budapest, 2019. március 6. Kerekes Vica színművész, főszereplő Szász Attila Apró mesék című filmjének sajtóvetítése után a fővárosi Puskin Moziban 2019. március 6-án. MTI/Kovács Tamás

Forrás: MTI

Fotó: Kovács Tamás

Szeptember 10-től játsszák a mozik a Kerekes Vica főszereplésével készült Hab című romantikus vígjátékot – írja az Origo.

Kerekes Vica a produkció közleménye szerint egy szenvedélyes és elszánt cukrászlány karakterét kelti életre a filmben, aki mindenre hajlandó, hogy megmentse vállalkozását és visszaszerezze élete szerelmét.

A színésznőt már a Szuperbojz, az Egynyári kaland és az Apró mesék szereplőjeként is ismerheti a hazai közönség. Filmbéli partnerét, a megrögzött nőcsábász, és alkalmi vőlegénypótlékot játszó fogorvost a Jászai Mari- és Kaszás Attila-díjas Mátray László játssza, akit többek között a Kojot és a Seveled című mozifilmekben is láthattunk.

A Hab rendezői székében első nagyjátékfilmjével mutatkozik be Lakos Nóra, akinek rövid- és dokumentumfilmjei már számos nemzetközi filmfesztiválon szerepeltek és nyertek díjakat, de nevéhez több sikeres reklám és tévésorozat, például a Tóth János is köthető.

A színészgárdában olyanok szerepelnek még, mint Kovács Lehel, Elek Ferenc, Szikszai Rémusz, Láng Annamária és Pálfi Kata.

Borítókép: Kerekes Vica színművész, főszereplő Szász Attila Apró mesék című filmjének sajtóvetítése után a fővárosi Puskin Moziban 2019. március 6-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában