15 év

2020.02.27. 15:28

Jubileumi lemezbemutatóval tér vissza az Irie Maffia

Több mint fél év kihagyás után Magyarország egyik legismertebb szupergroupja ismét a színpadon.

Budapest, 2018. szeptember 25. A magyar Irie Maffia zenekar játszik a 2018-as szakmák Európa-bajnoksága megnyitó ünnepségén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. szeptember 25-én. A kétévente megrendezett EuroSkills versenyen a kontinens legfelkészültebb fiatal szakemberei versenyeznek egymással az Európa legjobbja címért, a háromnapos, szeptember 26. és 28. közötti budapesti döntõn 28 ország 600 versenyzõje méri össze tudását 37 szakmában 500 szakértõ és zsûritag elõtt. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Egy új 15 éves jubileumi nagylemezzel és egy eddig soha nem látott nagyszabású turnéval tér vissza 2020-ban az Irie Maffia.

Az 1 évig tartó lemezbemutató turné első állomása természetesen a Budapest Parkban lesz, ahol tavaly az emlékezetes ‘Baby Boom’ babaváró bulin elbúcsúztattuk a csapatot.

A koncerten az új lemez dalai mellett helyet kapnak a régebbi jól ismert slágerek is, továbbá a csapat ígérete szerint a közönség olyan formában láthatja a zenekart a színpadon, ahogy eddig még soha.

Az eseményért katt ide!

Borítókép: az Irie Maffia a 2018-as szakmák Európa-bajnoksága megnyitó ünnepségén a Papp László Budapest Sportarénában 2018. szeptember 25-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában