kedves gesztus

2019.11.25. 12:28

Párizsba viszi szurkolóit Babos Tímea

Két szerencsést juttat el a jövő évi párizsi Roland Garros Grand Slam-tornára az ország legeredményesebb teniszezője.

New York, 2019. augusztus 28. Babos Tímea a spanyol Carla Suárez Navarro ellen játszik az amerikai nyílt teniszbajnokság nõi egyes versenyének elsõ fordulójában a New York-i Flushing Meadowsban 2019. augusztus 27-én. A találkozót Babos nyerte 6-2-re, mert ellenfele az elsõ szett után sérülés miatt feladta a küzdelmet. MTI/EPA/John G. Mabanglo

Forrás: MTI/EPA

Fotó: John G. Mabanglo

A rajongók nemcsak belépőt kapnak a rangos eseményre, hanem a szállásukat is a legjobb magyar női teniszező fizeti, valamint egy közös kávézás keretében beszélgethetnek is a párosban háromszoros világbajnokkal.

„Örömtáncot lejtettem a munkahelyemen, amikor megtud­tam, hogy én nyertem az utat”

mondta a Borsnak Horváth Tímea Zsuzsa, aki barátnőjét, Nagy Csil­­lát viszi magával.

„Csilla hívta fel a figyelmemet a nyereményjátékra. Ő imádja a teniszt, és nagy rajongója Timinek is. Szerettem volna növelni az esélyét, hogy eljusson a Roland Garrosra, tudva, hogy ha én nyerek, biztosan vele megyek” – fogalmazott a barátnője.

Csilla és Timi szája fülig ér, hiszen a legjobb magyar teniszezőnő vendégül látja őket a jövő évi Roland Garroson
Fotó: Bors

Zsuzsa elsősorban a közösségi médiában követi a soproni teniszezőt, akivel jövő májusban élőben is találkozhat.

„Izgatottan várom. Az első kér­désem az lesz, hogy szokott-e még izgulni az egyes megmérettetései előtt. Ez egy olyan téma, ami régóta foglalkoztat a hivatásos sportolókat fi­gyelve” – tette hozzá a fiatal rajongó. − „Régi vágyam volt látni a francia fővárost, a nyelvet is felsőfokon beszélem, mert két tannyelvű gimiben tanultam. Ennél jobb nem is történhetett volna velem, hiszen egy gyönyörű városban élőben szurkolhatok Babosnak.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában