örök fiatalság

2019.09.20. 09:45

Bánsági Ildikó megállítaná az időt

A színésznő kinézete és vitalitása meghazudtolja a korát, ám sokat is tesz érte. Évente igénybe vesz valamilyen szépészeti eljárást.

Budapest, 2015. janur 14. Bnsgi Ildik sznsz a Hogy volt!? cm tv-msor felvteln, az MTVA Kunigunda utcai gyrtbzisnak 7-es stdijban. MTVA Fot: Zih Zsolt

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

A HOT! magazin arról ír, hogy Bánsági Ildikó zsúfolt időszak előtt áll, új szerepre készül, mégis szakított időt arra, hogy még szebbé varázsolja az arcát, amely a munkaeszköze.

Szeretne még jó ideig fiatal maradni, ezért évente belevág egy esztétikai kezelésbe, a beavatkozások előtt azonban mindig nagyon izgul.

„Amikor kiszállok otthon az ágyból és tükörbe nézek, a lelkiállapotomtól függ, milyennek látom magam. Van, amikor úgy érzem, hogy sürgősen valami szépítésre van szükségem. Két választása van az embernek: úgy öregszik meg, hogy elfogadja, ahogy változik az arca, és ez nagyon becsülendő dolog. A másik, amikor az ember szeretné egy kicsit megállítani az időt” – mondja a színésznő, aki gyakran szinkronizál olyan színészeket, mint Meryl Streep.

„Látom, hogy látszik rajtuk az idő múlása. Becsülöm, aki ezt az utat választja. Azt viszont nem, ha huszonévesre operáltatják magukat. Én a saját koromhoz mérten szeretnék fiatalos maradni. Engem egy ilyen kezelés annyira kisimít, hogy utána azt kérdezik a barátaim, hogy ugye nyaraltam, pihentem. Ha eltelik egy-másfél év, és csökken a hatás, akkor újból eljövök” – fogalmaz Bánsági Ildikó, aki

a kezelések mellett minőségi krémeket is használ, reggel és este is foglalkozik néhány percet az arcával, karban tartja magát.

Ha pedig uborkát eszik, azonnal eszébe jut feltenni egy szeletet a szeme alá.

„Nem mondom, hogy soha nem fekszem szike alá. Vannak dolgok, amiket csak úgy lehetne megoldani. De én még nem tartok ott. Amíg lehet sebészkés nélkül is segíteni, miért ne tenném? Bizonyos dolgokat el kell fogadni, legalábbis ezt szoktam mondani, de valójában nagyon nehezen fogadom el. Azok közé tartoztam, akiket szerettek a nézők, dekoratív nőnek tartottak. De nem szeretem visszanézni magamról a filmeket, hiszen ilyenkor rácsodálkozom az idő múlására. Akkor nem voltam ennyire tudatában a külsőmnek” – tette hozzá Bánsági Ildikó.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában