handball special

2014.05.21. 14:45

Győrben kézilabdázna a sáromberki lány

Az Audi ETO felnőtt csapatában szeretnék játszani - mondta a lány.

Tóth Katalin Krisztina három éve a marosvásárhelyi Olimpic sportklub játékosa, nemrégiben elindult a Zi de zi lap szavazásán. Megtudtam, ha a lány nyerne, az ösztöndíjat arra fordítaná, hogy eljusson Győrbe, egy kézilabdás felmérőre.

Itt és így tud szavazni Krisztinára

Itt a "SPERANŢE ALE SPORTULUI" kategóriában Tóth Krisztinát kell kiválasztani, aztán a szavazás gombra kattintani.

A 12 éves sportoló négy éve kezdett kézilabdázni, s mint mondta, "minden vágyam, hogy eljuthassak Győrbe a táborba és szeretnék egyszer az akadémia diákja lenni."

Krisztina korosztályában három országos bajnoki cím birtokosa, idén az országos döntő legjobb játékosának választották.

A kézilabdás nagy kedvence Görbicz Anita, a Győri Audi ETO sztárja. "Már személyesen is találkozhattam Anitával. Nagy élmény volt számomra jelen lenni a Győr–Valcea BL-elődöntő mérkőzésen."

"Szüleimmel azt tervezzük, hogy 2-3 év múlva Győrben folytatom. Fontos, hogy idejében megtegyük ezt a lépést, hogy fel tudjak zárkózni. Az Audi ETO felnőtt csapatában szeretnék játszani, erről álmodozom, ez a gondolat foglalkoztat nap mint nap. Talán éppen Görbicz Anita lesz az edzőm" - mondta egy interjúban a lány.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!