handball special

2010.11.15. 10:44

ETO IV.=ETO VI. - Megyei eredmények

A női megyei I-ben szereplő ETO IV. szinte ugyanazokból a játékosokból áll, mint a "megyei kettőben" az ETO VI. Pedig eredetileg nem erről egyeztek meg a "megye kettes" csapatokkal.

Amikor a megye II-es bajnokság kezdetekor telefont kaptak a csapatok vezetői a megyei szövetségből, még nem gondolták, hogy az ETO VI. nevű csapat könnyedén győz le minden ellenfelet. A szóbeli megállapodásban ugyanis az hangzott el, hogy az ETO VI-ban fiatal, kicsi, kezdő, s olyan játékosok szerepelnek, akik ráadásul kevés játéklehetőséget kapnak.

Ennek ellenére a "megyei kettőben" szinte ugyanazok a játékosok játszanak, mint megyei I-ben, s a gólok nagy részét is azok lövik, s gond nélkül vezetik a megyei II-es bajnokságot (megjegyzem: a megyei I-et is).

A megyesi szövetség válaszot kérdéseimre: az ETO játékosok nem kaphatnak „megye II-es" igazolást, mivel rendelkeznek Kézilabda igazolvánnyal, azért pedig ezt nem lehet tőlük bevonni, hiszen játszanak egyéb utánpótlás csapatokban is.

"Az ETO VI. eddig elért eredményeket töröljük, és úgymond „vonal alatt" folytatják a versenyzést a bajnokságban" - állt a szövetség válaszában.


Megyei I. női - 8. forduló

Dunaszeg-ETO IV. 27-36
Győrújbarát-Csorna 24-19
Koroncó-Szany 21-24
Beled-MOGAAC II. 28-36
Gárdonyi-Fertőszentmiklós 28-34
Pannonhalma-Hegykő 20-24
ETO V.-VKLSE 23-29

Megyei II. női - 7. forduló

Rábapordány-Öttevény 16-19
Kóny-Győrszemere 24-13
Győrzámoly-Kapuvár 33-22
Répcelak-Csorna II. 18-26
ETO VI.-Bősárkány - később

Megyei I. férf - 8. forduló

Répcelak-Kapuvár 30-24
AUDIO-Tét 17-27
Globál-MOGAAC 38-16
Pannonhalma-Green Danger - később
SZESE-Győri ETO 40-33
szabadnapos: Győrújbarát

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kisalfold.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!